Lær engelsk i Tavistock, England

Young - sprogrejse (7-16 år)

​​Rejs med Eurostudy International på dit livs sprogrejse til vores smukke sprogskole i Tavistock- Kelly College. Kelly College er beliggende 15 minutters gang fra det hyggelige bycentrum i Tavistock, en lille by med 12.000 indbyggere. Tavistock ligger på grænsen til Dartmoor National Park i det sydlige England, inden for nem rækkevidde af byer som Plymouth og Exeter. Kelly College er én af de smukkeste sprogskoler i England. Hvis du drømmer om en sprogrejse til en ægte engelsk kostskole med "Harry Potter-stemning", så er denne sprogskole det perfekte valg. Kelly College er det perfekte valg for dig, der gerne vil have trygge rammer kombineret med smukke, historiske rammer.

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Sprogskolens smukke hovedbygning kan dateres tilbage til 1877, og det giver derfor sprogskolen en historik, der er ud over det sædvanlige. Sprogskolen har plads til 200 internationale studerende fra hele verden, så du vil møde mange spændende nationaliteter på din sprogrejse til Kelly College. Sprogskolen byder på udendørs aktivitets- og oplevelsescenter, indendørs swimmingpool, sportshal, sportsbaner og meget mere. Derudover er sprogskolens udendørsarealer blandt de smukkeste, der tilbydes på sprogrejser til England. Sprogskolens elever er opdelt efter alder, så unge fra 7-12 og 13-16 år er sammen.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Tavistock er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små, internationale, niveauopdelte klasser med maks. 14 studerende. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. På denne sprogrejse er der inkluderet 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag. Der er fokus på innovativ undervisning, således at man hurtigst muligt får forbedret det engelske sproglige niveau.

Det er muligt at tilkøbe 3 ekstra engelsklektioner til kurset med 20 lektioner eller vælge et specielt tilrettelagt adventure/outdoor engelskkursus, hvor man vil få mulighed for at prøve bl.a. klatring, kano, surfing og bue og pil. Bemærk på dette kursus er der inkluderet 15 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge. 

Indlogering og forplejning

I Tavistock vil du blive indlogeret på skolens kollegium i 2-6-sengsværelse. Kollegiet er beliggende på sprogskolens private område, så man skal således ikke bevæge sig uden for sprogskolens område. Du vil dele værelse med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv.

Denne sprogrejse til Tavistock er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Du vil få serveret alle måltider og mellemmåltider i sprogskolens hyggelige kantine.

Aktiviteter og ekskursioner​

​I Tavistock er der inkluderet et stort socialt aktivitetsprogram med spændende aktiviteter hver eftermiddag, som fx fodbold, volleyball, tennis, drama, skattejagt, svømning, glasmaling, tegning, t-shirtmaling, baseball, vandland, teambuilding, kanoture, klatring, kunstcafé og meget mere. Der vil ligeledes hver aften være arrangeret aftenaktiviteter som f.eks. quiz, talentshow, pool, diskotek, grillaften, filmnat, bordtennis, indendørs hockey, casino, karaoke og meget mere.

I Tavistock er der inkluderet 1 heldagsekskursion pr. uge til spændende steder som, fx Plymouth, Exeter, Dartmoor National Park og Cornwall.

Det er også muligt at tilkøbe ekstra ekskursioner efter tilmelding eller direkte på sprogskolen.

Regler og opsyn

Drenge og piger deler ikke værelser, og de studerende skal senest være på deres værelser klokken 22.30 hver aften. De unge får indimellem lidt frirum til selv at gå rundt i mindre grupper ifm ekskursioner, men derudover må de ikke færdes alene.

Alkohol er ikke tilladt på skolens område og for unge under 18 år ifølge engelsk lovgivning.

Transfer-service

Ved ankomst til London Heathrow vil du blive hentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til sprogskolen i Tavistock og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst skal ske til London Heathrow i tidsrummet 10-16 og afrejse i tidsrummet 12-20. Ønskes der transfer fra en anden lufthavn i London, vil der være et ekstra gebyr.

Bemærk det tager cirka 4-5 timer fra London til Tavistock.

I sprogrejsen til Tavistock er følgende inkluderet:

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen

  • Retur transferservice fra/til London Heathrow Lufthavn

  • Indlogering på sprogskolens kollegium i flersengsværelse med helpension

  • Niveautest ved ankomst og undervisningsmaterialer

  • 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter som beskrevet ovenfor

  • 1 heldagsekskursion pr. uge

  • Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk