Lær engelsk i Swanage med KIDS-program

Young - sprogrejse (8-11 år​)

​Swanage er hovedbyen i Purbeck, ca 2½ times kørsel fra London. Byen har i sommerperioden omkring 30.000 indbyggere, og den er et populært feriested på den engelske solskinskyst med lange, hvide sandstrande med klart rent vand og et imponerende kystlandskab. Swanage har, på grund af byens geografiske placering, et meget mildt klima og fører an i den bristiske "solskinsliga". Byen byder på et bredt udvalg af underholdning, heriblandt tivoli, karneval, festivaler, levende musik og meget mere. Vores sporgrejse til Swanage er én af vores mest populære, og hér skabes de helt perfekte rammer – også for de helt yngste – for en tryg og sikker sprogrejse med fokus på både kvalitetsundervisning og leg i internationale rammer.​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Sprogskolen i Swanage er beliggende højt på en bakketop i byens centrum med udsigt til de omkringliggende Purbeck-bakker, havet og Isle og Wight. Byens attraktioner og dejlige sandstrande er beliggende under 10 minutters gang fra sprogskolen. Sprogskolen er den eneste i Swanage, og eleverne er derfor sikret en maksimal indleven i det lokale samfund og den engelske levemåde. Sprogskolen er udstyret med helt unikke faciliteter, fx undervisningstilbygning med 36 undervisningslokaler, separate soveblokke for piger og drenge, swimmingpool, tennis-, basket- og volleyballbaner, indendørs sportshal, hæveautomat, kantine, skolesygeplejerske og meget mere. Det er en stor skole med plads til ca. 450 unge internationale studerende.

Undervisningen

Undervisningen på dette program i Swanage består af 15 engelsklektioner á 45 minutter om ugen. Du bliver placeret i små, internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau i en klasse med maks. 16 elever.

Indlogering og forplejning

De unge bliver indlogeret i et flersengsværelse på sprogskolens kollegium (man bliver ikke placeret sammen med andre studerende fra Danmark, Sverige eller Norge, ved mindre man ønsker dette). Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), har I mulighed for at blive indlogeret på samme værelse.

Denne sprogsrejse til Swanage er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Alle måltider bliver serveret i sprogskolens kantine (eller som madpakke på ture).

Uaccompanied Minor ordning

Børn mellem 8-11 år må ikke rejse alene, og det er derfor nødvendigt at tilkøbe servicen: Uaccompanied Minor service. Denne service skal bookes hos flyselskabet og hos sprogskolen. Der vil af sprogskolen blive opkrævet et gebyr for denne ledsagerordning/service. Beløbet er kr 660,00 tur/retur. Se endvidere tillæg for ledsagerordning via flyselskabet. Læs også mere om UM-service her.

Aktiviteter og ekskursioner​

​I Swanage tilbydes der for de 8-11-årige en masse spændende, sociale aktiviteter. Der vil være arrangeret 1 eftermiddagsaktivitet, som fx sport, strand, svømning, biograftur eller lign., samt 1 aftenaktivitet pr. dag, som fx quiz, disco, talentshow, bowling, biograf, karaoke, mm. Alle disse aktiviteter giver dig hver dag en rigtig god mulighed for at være social med de andre internationale sprogrejsestuderende. I Swanage vil der være 1 halvdagsekskursion hver anden søndag til fx Bournemouth. Derudover vil der være 1 heldagsekskursion om lørdagen for et ophold af 2 ugers varighed, 2 heldagsekskursioner for ophold af 3 ugers varighed osv. Ofte vil heldagsekskursioner gå til steder som fx London, Brighton og Stonehenge.​

Regler og opsyn

Elever på KIDS programmet er ledsaget af Teaching Assistants under undervisning, aktiviteter, måltider, om aften og ved sengetid. De unge skal være på deres værelser senest klokken 21.00 hver aften. Det er ikke tilladt at forlade campområdet eller gå alene på ekskursioner. Der er opsyn 24/7.

Transfer-service

​Det er muligt at bestille transfer-service hos sprogskolen, hvilket vil sige at du ved ankomst til London Heathrow eller Gatwick vil blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til sprogskolen. Ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse hvis du ønsker. Ankomst og afrejse skal ske til/fra Heathrow eller Gatwick, på lørdage i tidrummet 11-18.

I sprogrejsen til Swanage er følgende inkluderet​

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Niveautest ved ankomst og kursusbevis ved afslutning
  • Undervisningsmaterialer
  • 15 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge
  • 1 halvdagsekskursion og 1 heldagsekskursion pr. uge
  • Indlogering på skolens kollegium i flersengsværelse med helpension

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter 

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk