St. Pauls Bay, Malta

Young: 11-17 år​​

​På det nordlige Malta ligger den smukke St. Pauls Bay og byen Bugibba med badestrande, hyggelige restauranter, barer og caféer. Også her findes krystalklart vand der lokker med vandsportsaktiviteter. Om aftenen er der særligt hyggeligt på det ovale torv Pjazza Tal-Bajja, der ligger bag den idylliske havnepromenade i Bugibba. Lokale og turister mødes på bænkene i den varme aften, inden de tager ud for at spise eller skal videre til andre aktiviteter. På sydsiden af St. Pauls Bay kan dykkere få en særlig oplevelse. På 30 meters dybde står en tre meter høj statue af Jesus, som er sænket og velsignet af Pave Paul II og beskytter Maltas fiskere. Det maltesiske folk byder fremmede velkommen med stor imødekommenhed. De nyder livet, og deres brede smil fortæller, at de er et glad og venligt folkefærd.

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Sprogskolen i St. Pauls Bay, ligger i byen Mosta, 10 min. fra St. Pauls Bay, og er en meget moderne skole med lyse undervisningslokaler samt med udsigt til Domkirken og de maltetiske landskaber. Skolen sørger for transport fra hotellet i St. Pauls Bay til sprogskolen i Mosta. 

Undervisningen

Undervisningen er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små, internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau. På sprogrejsen til St. Pauls Bay vil du modtage 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i klasser med maks. 15 elever.

Indlogering og forplejning

Du bliver indlogeret på hotellet Bella Vista, som ligger i rolige omgivelser lige i udkanten af byen Bugibba i St. Pauls Bay. Af faciliteter kan nævnes: lounge, swimmingpool med solsenge og parasoller, snack-bar, mini-supermarked, fitnesscenter, og indendørs pool med jacuzzi. 

Du vil blive indlogeret i et 3-4-sengsværelse med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), har I mulighed for at blive indlogeret på samme værelse. Sprogskolen arrangerer hver dag shuttle-bus transport mellem sprogskolen og hotellet.

​​

​Denne sprogrejse er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Du vil få serveret morgen- og aftensmad i buffet form på hotellet, mens din frokost vil være en madpakke, du får udleveret på sprogskolen.​ 

Aktiviteter og ekskursioner​

Der vil være inkluderet en bred vifte af sociale aktiviteter, herunder velkomstfest, diverse vandsportsaktiviteter, strandture, sport, shopping, havnerundfart og meget mere. De fleste aftener vil der ligeledes være inkluderet en lang række spændende sociale aktiviteter, såsom quiz-aften, biograf, udendørs disco, skattejagt mm. Du modtager ved ankomst det specifikke aktivitetsprogram for den periode du er afsted.

Der vil også indgå flere ekskursioner i aktivitetsprogrammet, fx til Blue Lagoon, tur til Valletta, Gozo eller vandland.

Regler og opsyn

Man skal deltage i alle aktiviteter, medmindre man er syg, og det er ikke tilladt at forlade skolen i pauserne. Man må ikke gå rundt på egen hånd, der skal altid være en voksen gruppeleder med. Der er naturligvis personale fra sprogskolen på kollegiet 24 timer i døgnet. Denne sprogrejse er egnet unge der godt vil have optimal tryghed.

Transfer-service

​Det er muligt at bestille transfer-service hos sprogskolen, hvilket vil sige at du ved ankomst til Malta lufthavn, vil blive hentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til dit kollegium/hotel, og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst og afrejse sker på søndage, hvor skolen er fleksibel i forhold til afhentning, dog bør du stræbe efter at amkomme/afrejse i tidsrummet i 8-21.

I sprogrejsen til St. Pauls Bay er følgende inkluderet​

  • EuroStudy International’s service før, under og efter sprogrejsen

  • Indlogering på hotel i flersengsværelse med helpension

  • Niveautest ved ankomst

  • Undervisningsmaterialer

  • 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge

  • Diverse aktiviteter og ekskursioner som beskrevet ovenfor

  • Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk