Lær spansk i Sevilla, Spanien

Young - sprogrejse (13-17 år)​

​Sevilla, ”hovedstaden” i Andalusien med 700.000 indbyggere, betragtes som én af de smukkeste byer i Spanien og stedet, hvor gamle traditioner bedst holdes ved lige. En eksplosion af farverige kontraster såvel som et internationalt mix af det moderne og det traditionelle gør, at Sevilla kan tilbyde et bredt udvalg af kulturelle oplevelser som flamenco, tyrefægtning, Semana Santa (påsken), aprilmarkedet og en livlig stemning i gaderne grundet sevillianernes åbne og venlige natur.

Floden Guadalquivir, Maria Luisa-parken, katedralen, det Gyldne Tårn og Plaza de España er alle fortryllende steder, hvor besøgende kan føle byens evige, romantiske ånd.

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Sprogskolen i Sevilla har en central beliggenhed – kun et stenkast fra rådhuset, katedralen og de kongelige paladser. Bygningen er i den klassiske sevillianske stil med romerske søjler omkring patioen i midten og med en lækker stor tagterrasse.​​ Alle sprogskolens faciliteter er i top, og det er muligt at have 450 internationale studerende på én gang. Sprogskolen er blandt de mest anerkendte i det sydlige Spanien, og den byder på fx 25 undervisningslokaler, bibliotek, læsesal, student lounge, boghandel, computerrum, internetadgang og meget mere.​​ Sprogskolen i Sevilla har alt, hvad der er nødvendigt for, at din sprogrejse til Spanien bliver dit livs sommeroplevelse.

På sprogskolen er der elever fra hele verden, så der er gode chancer for at øve sproget rigtig meget i disse omgivelser.

Undervisningen

Alle elever får en niveautest på første kursusdag, ud fra hvilken de bliver placeret på et hold med et passende niveau. Det er muligt at starte på nybegynderniveau, men det anbefales at kunne lidt spansk i forvejen.

Der vil være mellem 5 og 10 studerende pr. klasse, og du vil modtage 20 spansklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningsmaterialer er inkluderet.​

Indlogering og forplejning

Du vil blive indlogeret hos en lokalværtsfamilie i dobbeltværelse med helpension. Du vil dele værelse med en anden international studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge), med samme køn og aldersgruppe som dig selv. Alle værtsfamilierne i Sevilla er beliggende i gåafstand til sprogskolen (max 20 min. væk). Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), kan I anmode om at blive indlogeret på samme værelse. Skolen vil gøre sit bedste for at imødekomme dette ønske. Vi kan dog ikke garantere at det er muligt.

Der er helpension inkluderet. Det betyder at du vil få din morgen- og aftensmad serveret ved værtsfamilien, og din frokost vil bestå af en madpakke.

Aktiviteter og ekskursioner​

​På denne sprogrejse er der inkluderet en bred vifte af eftermiddags- og aftenaktiviteter. Om eftermiddagen vil disse aktiviteter fx kunne være sightseeing i Sevilla, sport, shopping, bådtur, museumsbesøg, besøg på tyrefægterarenaen, Hospital de la Caridad, katedralen, eller Det Gyldne Tårn.​​ Om aftenen vil de sociale aktiviteter fx kunne være danselektioner, madlavning, filmaften, skattejagt, gåtur langs floden, besøge den historiske Romer by Italica og meget mere.

Regler og opsyn

Det er obligatorisk at deltage i al undervisning, aktiviteter og ekskursioner. Alle unge, uanset alder, skal være hjemme senest kl. 23.30 søndag-torsdag og senest 00.30 fredag og lørdag. Ifølge spansk lov er det ulovligt at sælge alkohol og cigaretter til unge under 18 år, og begge dele er forbudt på dette program.

Transfer-service

Det er muligt at tilkøbe transfer fra/til Sevilla, Jerez eller Malaga Lufthavn, hvor du vil blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til værtsfamilien og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Det er meget vigtigt at ankomst og afrejse sker i tidsrummet 8-22. Transfer tilkøbes ifm. udfyldning af prisberegner/tilmelding. Bemærk, at det er langt billigere med transfer-service fra/til Sevilla lufthavn end Malaga.

I sprogrejsen til Sevilla er følgende inkluderet​:

  • Eurostudy​ International’s service før, under og efter sprogrejsen
  • Indlogering hos lokal værtsfamilie i dobbeltværelse med helpension. Alle værtsfamilier er beliggende i gåafstand til sprogskolen​.
  • Niveautest ved ankomst​
  • Undervisningsmaterialer
  • 20 spansklektioner á 45 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser​
  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter ​
  • 1 heldagsekskursion pr. uge
  • Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde heleprisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk