Lær engelsk i Paignton, Torbay, England

Young - sprogrejse (12-17 år)

Området Torbay er en vid bugt med 3 byer beliggende langs den ca. 35 kilometer lange kysstrækning. Bugten byder på et fantastisk landskab med sandstrande og smukke vige, som adskiller det elegante Torquay i den nordlige del af bugten fra livlige Paignton i midten og fiskerbyen Brixham i den sydlige del. Den engelske Riviera er kendt for sit ideelle klima. Lange somre og milde vintre giver sammen med de lækre sandstrande og palmetræer en nærmest middelhavsagtig atmosfære. Torbay er berømt for sine turistattraktioner og aktiviteter, og sportsentusiaster vil kunne finde et bredt udvalg af faciliteter til land- og vandsport. Området er meget populært som feriested for englænderne selv, og derfor er der rigtig mange hyggelige og smukke badehoteller i Torbay.

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Sprogskolen i Torbay er beliggende i byen Paignton i et stille, hyggeligt og trygt villakvarter med tæt afstand til centrum af byen og den flotte strandpromenade, og kun 10 minutters gang fra Goodrington Sands, én af områdets mest populære sandstrande. Skolen blev grundlagt tilbage i 1984, og den har derfor mange års erfaring i effektiv undervisning af udlændinge. Skolen byder på 31 rummelige undervisningslokaler, computerlokale, wi-fi, lækker student lounge, café, boghandel og meget mere.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Torbay er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag. Man modtager 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge (15 timer) og der vil maks. være 15 elever per klasser.

Indlogering og forplejning

På sprogskolen i Torbay vil du blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i dobbeltværelse. Du vil dele værelse med en anden international studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Værtsfamilierne er ofte beliggende i gåafstand til sprogskolen, men transport med bus kan være nødvendigt ved visse værtsfamilier. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), kan I anmode om at blive indlogeret sammen, skolen vil gøre sit bedste for at imødekomme dette ønske. Vi kan dog ikke garantere at det er muligt.

Denne sprogrejse til Torbay er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgen- og aftensmad, mens frokosten vil blive serveret på sprogskolen eller som madpakke.

Påske og efterårsferie

Det er også muligt at tage på sprogrejse til Torbay uden for sommersæsonen, da skolen i Torbay også tilbyder kurser i påske- og efterårsferien.​

Aktiviteter og ekskursioner​

​I Torbay er der inkluderet et stort socialt aktivitets- og ekskursionsprogram med spændende aktiviteter eller ekskursioner hver eftermiddag, som fx fiskeri, svømning, historieture, sport og spil, vandpark, besøg i nationalpark, Plymouth, Dartmoor National Park, Paignton Zoo, Cornwall, og meget mere. Der vil ligeledes være arrangeret aftenaktiviteter tre aftener om ugen, som fx quiz, talentshow, diskotek, spil, konkurrencer, bådture og meget mere.

Regler og opsyn

De unge får indimellem lidt frirum til selv at gå rundt i mindre grupper ifm ekskursioner, men derudover må de ikke færdes alene. Unge over 16 år må gerne færdes på egen hånd, så længe de er i grupper på mindst 3 personer. Det forventes altid at man giver sin værtsfamilie besked om hvad tid man kommer hjem, og senest klokken 21.30. Alkohol er ikke tilladt på skolens område og for unge under 18 år ifølge engelsk lovgivning.

Transfer-service

Ved ankomst til London Heathrow vil du blive hentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til værtsfamilien i Torbay og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst skal ske til London Heathrow i tidsrummet 9-16. Afrejse fra London Heathrow skal ske i tidsrummet 13-18. Ønskes der transfer fra en anden lufthavn i London, vil der være et ekstra gebyr.

I sprogrejsen til Torbay er følgende inkluderet​

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen

  • Kursusbevis ved afslutning

  • Ekskursioner som beskrevet ovenfor

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter som beskrevet ovenfor

  • 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge

  • Undervisningsmaterialer

  • Niveautest ved ankomst

  • Indlogering hos en lokal værtsfamilie i dobbeltværelse med helpension

  • Retur transferservice fra/til London Heathrow Lufthavn

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk