Lær engelsk i Oundle, England

Young - sprogrejse (11-17 år)​

​Denne sommersprogrejse er perfekt for de unge, der er mellem 11 og 17 år, og som ønsker at forbedre deres engelskniveau på en af Englands top-skoler. Oundle er en charmerende mindre landsby i Sydengland, med blot 6.000 indbyggere. Oundle er kendt for sine små hyggelige gader og imponerende kalkstensbygninger. Byen byder på flere lokale butikker, caféer, barer og restauranter. Med floden Nene beliggende tæt op af, er der rig mulighed for spændende naturoplevelser. Byen er blot 63 km fra Cambridge og kun 1 time og 30 minutters kørsel fra London Stansted lufthavn.

​UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Denne sprogskole har 27 års erfaring i at skabe et trygt, sikkert og understøttende miljø med udfordringer, hvor et dybt engageret personale er der for de unges udviklings skyld. Skolen i Oundle har en central beliggenhed med blot 10 minutters gang til Oundle’s bycentrum og har således den perfekte beliggenhed i rolige og trygge omgivelser. Skolen har til huse i en smuk traditionel engelsk bygning, og byder på fremragende faciliteter, som blandt andet inkluderer to sportshaller, kunstgræsbaner, tennisbaner, indendørs swimming pool, tv, wi-fi og egen kiosk til at købe forfriskninger i. Der er plads til 160 elever pr. uge.   

Undervisningen

I Oundle kombineres engelskundervisning af den bedste kvalitet med sports- eller dansetræning i perfekte omgivelser og med professionelle undervisere inden for hvert givent område. Den mest almindelige kursussammensætning er 

15 engelsklektioner + 15 lektioners valgfri aktivitet per uge. Som alternativ kan man vælge udelukkende at have aktiviteter (én eller to) og ingen traditionel engelsk klasseundervisning. 

Af plusaktiviteter kan der vælges mellem ridning, basketball, hockey, tennis, dans eller fodbold.

Kursuskombinationer

Det er muligt at vælge mellem tre forskellige kursussammensætninger.

1) ​Standard engelsk + plusaktivitet

15 engelsklektioner og 15 lektioner i valgfri aktivitet per uge.

2) ​To plusaktiviteter

15 lektioner med én aktivitet og 15 lektioner med en anden aktivitet per uge 

(OBS: ingen decideret engelskundervisning, men derimod kommunikativ sprogindlæring udelukkende gennem aktiviteterne.)

3) ​Intensivt plusaktivitetskursus - kun fodbold!

30 timer med fodbold per uge 

(OBS: ingen decideret engelskundervisning, men derimod kommunikativ sprogindlæring udelukkende gennem fodboldtræningen.)

Til studerende, der ønsker at forbedre deres talte engelske sprog og samtidig er meget interesserede i en eller to af de udbudte aktiviteter, er de to sidstnævnte sammensætninger en oplagt mulighed. De omfatter som sagt ikke formel klasseundervisning, men man lærer ved at modtage og udføre instruktioner på engelsk, ved at være i dialog med de andre elever, ved at udtrykke sig gennem aktiviteten og i det hele taget at lære gennem praksis. Al sportsundervisning foregår på skolen, bortset fra ridning som foregår ved en rideskole tæt på skolen.

OBS: Det er også muligt at vælge forskellige sammensætninger for hver uge. Fx hvis man rejser i 3 uger, kan man den første uge have engelsk + plusaktivitet og de to sidste uger kan man fx have to plusaktiviteter.

Indlogering og forplejning

Piger og drenge bliver separat indlogeret i hver deres kollegium, hvor der også er overnattende personale. Eleverne indlogeres overvejende i flersengsværelser eller små sovesale.

Denne sprogrejse er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Alle måltiderne er sunde og vil blive indtaget i spisesalen på campus, og du får udleveret madpakker på de dage, hvor du er på ekskursion.​

Aftenaktiviteter og ekskursioner​

​Aftenerne er arrangeret af et særligt team, der sørger for at finde på aktiviteter, så der er noget for alle. Det kan være spilleaften, quizaften, discoaften, talentshow, crazy-OL osv. 

Ved booking af en sprogrejse på mindst 2 uger tilbydes 2 heldagsekskursioner hver weekend. Fokus er på afslapning og sjov efter en hård træningsuge. Disse ekskursioner kan veksle mellem udflugter til forlystelsesparker som Thorpe Park eller Drayton Manor, eller et besøg til en nærtliggende by af historisk eller kulturel betydning, hvor der tilbydes sightseeing og shopping.

Regler og opsyn

Der er 1 medarbejder pr. 4 elever, så der er omfattende opsyn med og tid til sprogskolens elever. De unge må ikke forlade skolens område uledsaget medmindre de har fået tilladelse. Det er ikke tilladt at benytte sin mobiltelefon ifm. undervisningen og aktiviteterne. De unge skal være på deres værelser om aftenen mellem 21.30 og 23.00, afhængig af alder.

Transfer-service

Transfer ved ankomst og afrejse skal tilkøbes ved tilmelding.

​Ankomst skal ske på søndage imellem klokken 9 - 15, afrejse på lørdage mellem 12 - 17 fra/til London Stansted eller London Heathrow.

OBS: De unge skal booke transfer, ved mindre de bliver fulgt af en voksen til/fra skolen ved ankomst/afrejse. Kommer man udenfor nævnte tidsrum, eller skal der hentes fra andre lufthavne, vil prisen for transfer være højere.

I sprogrejsen til Oundle er følgende inkluderet​

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Indlogering på sprogskolens kollegium i flersengsværelse med helpension
  • Niveautest ved ankomst, v. Standard Engelsk
  • Undervisningsmaterialer v. Standard Engelsk
  • 30 lektioner pr. uge i form af en af de tre udbudte kursussammensætninger
  • Aftenaktiviteter
  • 2 heldagsekskursioner pr. uge som beskrevet ovenfor (kun ved minimum 2 ugers sprogrejse)
  • T-shirt og drikkeflaske til alle deltagere

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformularen samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk