Oberwesel ved Rhinen, Tyskland

Young: 12-16 år​

​Ingen andre steder i verden finder man så mange historiske slotte og bygninger som ved det naturskønne område Oberwesel ved Rhinen i Midttyskland. Her snor Tysklands mest berømte flod, Rhinen, sig mellem blomstrende bjerge og utallige vinplantager. På stejle klipper finder man renoverede og forfaldne middelalderfæstninger som går i et med det omkringliggende landskab. Skønheden og kontrasten har været med til at udpege området til et UNESCO World Heritage Site, og er man til udendørs eventyr og middelalderkultur er området bestemt et besøg værd.

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Sprogskolen i Oberwesel er beliggende ved siden af det historiske middelalderslot Schönburg, der kan dateres helt tilbage til det 12. århundrede. Sprogskolen er blandt de mest anerkendte og seriøse på det tyske marked, og de sætter en stor ære i at levere den bedste undervisning sammen med gode faciliteter for de studerende. Du modtager undervisning i samme bygning som du bliver indlogeret i. Foruden undervisningslokaler byder skolen på en indendørs swimming pool (må kun benyttes under opsyn af en voksen), volleyball- og basketballbaner, et barbecue hjørne, bordtennis, bordfodbold, pin-ball maskiner og billard. 

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Oberwesel er som på alle vore andre sprogrejse-programmer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit tyskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. På denne sprogrejse kan du vælge mellem 24 eller 28 tysk-lektioner á 45 minutter pr. uge. Der er som regel 10-12 elever i en klasse og maks. 15.

Indlogering og forplejning

På sprogrejsen til Oberwesel vil du blive indlogeret på skolens kollegium, som har til huse i samme bygning som selve sprogskolen. Du bliver indlogeret i et flersengsværelse og vil dele værelse med 2-3 andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge), af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Der er bad og toilet på hvert værelse.

Denne sprogrejse til Oberwesel er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Du får serveret alle dine måltider i sprogskolens kantine. 

Bemærk, at du ved ankomst skal betale et depositum på 50 Euro, som tilbagebetales ved afrejse, hvis intet er gået i stykker.

Aktiviteter og ekskursioner​

​Der er inkluderet et stort eftermiddags- og aftenaktivitetsprogram. Hver eftermiddag og aften vil du derfor have mulighed for at lære de andre deltagere bedre at kende. Der er også inkluderet 1 heldagsekskursion i weekenden til fx Loreley, Koblenz, Bingen, Rüdesheim eller Mainz. Dette giver en enestående mulighed for at se nærmere på andre byer i området under din sprogrejse.

Regler og opsyn

Personale fra sprogskolen holder opsyn med de unge 24/7 og der bor på personale på sprogskolen hele sommeren. Oberwesel er en sikker by, men det er kun tilladt at færdes på egen hånd i små grupper med andre unge og man skal overholde tidspunktet skolen oplyser. Man skal være på sit værelse hver aften klokken 10.00.

Transfer-service

Ved ankomst til Frankfurt lufthavn er det muligt at bestille transfer-service, således at du vil blive hentet af én fra sprogskolens personale, der vil bringe dig frem til skolen i Oberwesel Augsburg, og ligeledes retur til lufthavnen igen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal helst ske mellem 8-20.

I sprogrejsen til Oberwesel er følgende inkluderet​

  • ​Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Indlogering på sprogskolens kollegium med helpension
  • Niveautest ved ankomst
  • Undervisningsmaterialer
  • 24 eller 28 tysklektioner á 45 minutter pr. uge
  • Eftermiddags og aftenaktiviteter, samt 1 heldagsekskursion pr. uge
  • Sengetøj og håndklæder
  • Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på voresFAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk