Marsascala, Malta

Young: 11-17 år​

​Marsascala, der er beliggende på det sydøstlige Malta, er en smuk, gammel fiskerby med en imponerende bugt. I sommerperioden summer det af aktivitet, og byen er meget populær blandt de lokale, samt besøgende turister. Byen har taget form efter den u-formede kyst og strand, hvilket udgør en smuk kombination af sandstrand, klippekyst, multifarvede fiskefartøjer osv, og det giver byen en historisk og helt ubeskrivelig stemning. Byen byder naturligvis ligeledes på alle moderne fritidsfaciliteter, biografer, dykkercentre og meget mere. Det maltesiske folk byder fremmede velkommen med stor imødekommenhed. De nyder livet, og deres brede smil fortæller, at de er et glad og venligt folkefærd. Sprogrejsen til Marsascala er perfekt for de unge, der gerne vil opleve Malta i trygge, internationale og rolige rammer.

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Sprogskolen i Marsascala er beliggende på en bakke, således at der er en fantastisk udsigt til det azurblå hav og det imponerende landskab. Sprogskolen er udstyret med lyse undervisningslokaler, og den skaber de helt rigtige rammer for en fantastisk sprogrejse.

Undervisningen

I solrige omgivelser vil du modtage undervisning i små, internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau. På sprogrejsen til Marsascala vil du modtage 20 engelsklektioner af 45 minutter pr. uge i klasser med maks. 15 elever.

Indlogering og forplejning

​Du vil blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i dobbeltværelse med helpension Du vil dele værelse med en anden international studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), har I mulighed for at blive indlogeret på samme værelse. Morgenmad og aftensmad serveres hos værtsfamilien, mens din frokost vil være en madpakke, du får udleveret på sprogskolen.

Aktiviteter og ekskursioner

​Hver eftermiddag bliver der arrangeret sociale aktiviteter, som fx strandture, sightseeing, shopping i Valletta, havnerundfart og meget mere. Om aftenen vil der ligeledes være inkluderet en lang række spændende aktiviteter, som fx velkomstfest, beach BBQ, fest, bowling, Bonfire Night, biograf og meget mere. På denne sprogrejse er der ligeledes inkluderet en heldagsekskursion pr. uge til fx Gozo, Comino, rundtur på Malta og meget mere.

Regler og opsyn

Man skal deltage i alle aktiviteter, medmindre man er syg, og det er ikke tilladt at forlade skolen i pauserne. Man må ikke gå rundt på egen hånd, der skal altid være en gruppeleder med. Bor man hos værtsfamilie skal man ledsages af en ansvarlig voksen. Der er naturligvis personale fra sprogskolen på kollegiet 24 timer i døgnet!​ Denne sprogrejse er egnet unge der godt vil have optimal tryghed.

Transfer-service

Det er muligt at bestille transfer-service hos sprogskolen, hvilket vil sige at du ved ankomst til Malta lufthavn, vil blive hentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dog frem til din værtsfamilie eller til sprogskolens kollegium og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ved bestilling af transfer-service er det vigtigt at ankomst og afrejse finder sted mellem klokken 10-18.

I sprogrejsen til Marsascala er følgende inkluderet​

  • Eurostudy International’s service før, under og efter sprogrejsen

  • Indlogering på sprogskolens kollegium eller hos værtsfamilie med helpension

  • Niveautest ved ankomst

  • Undervisningsmaterialer

  • 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter som beskrevet ovenfor

  • 1 heldagsekskursion pr. uge

  • Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk