Cannes, Frankrig

Young: 13-17 år​​

Cannes er en meget velhavende by med ca. 70.0000 indbyggere, og om sommeren vokser den til dobbelt størrelse, da mange turister vælger at holde deres ferie netop her. Cannes er verdensberømt for dens internationale filmfestival "Palais de Festivals" som finder sted hvert år. Her uddeles "De Gyldne Palmer" som er én af de mest prestigefyldte priser inden for filmverdenen, og man ser her de helt store stjerner posere på den røde løber. Cannes er desuden verdenskendt for sin strandpromenade "La Croisette", hvor man finder de luksuriøse butikker og hoteller liggende langs promenaden. I området omkring Cannes findes der en lang række lækre sandstrande med mange caféer, snack-barer, iskiosker – simpelthen alt, hvad du har brug for til den perfekte sommerdestination.

Byen er fantastisk nem at komme rundt i, da man stort set kan komme rundt til alle steder i byen til fods. Dette skaber de perfekte rammer for en tryg sprogrejse for unge mellem 13 og 17 år. Denne sprogrejse er perfekt for dig, der allerede har et basisniveau i fransk, og som ønsker at forbedre dette i dejlige, sommerlige omgivelser i det smukke Cannes.

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Sprogskolen i Cannes modtager hver eneste sommer unge sprogrejsestuderende fra hele verden. Sprogskolen er beliggende centralt i Cannes, i en utrolig smuk bygning, og her er blandt andet indbydende lyse undervisningslokaler, kantine, swimmingpool og meget mere. Sprogskolen er beliggende ca. 2 kilometer fra stranden, og der tilbydes en gratis shuttlebus på denne strækning gennem hele dagen. Der er plads til 120 internationale studerende på sprogskolen på en gang, den perfekte størrelse – hverken for stor eller for lille!

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Cannes er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal sprogindlæring i små, internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit franskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. På denne sprogrejse er der inkluderet 20 fransklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag.

Det er muligt at tilkøbe 6 ekstra lektioner/uge, således at du vil modtage 26 lektioner/uge.

Bemærk, al undervisning foregår på fransk, og vi anbefaler derfor at man kan lidt fransk i forvejen.

Indlogering og forplejning

I Cannes vil du blive indlogeret i et dobbeltværelse på sprogskolens hyggelige kollegium. Kollegiet er beliggende samme sted som selve sprogskolen, og det giver et rigtig hyggeligt studiemiljø at have alting on-campus – og ikke mindst muligheden for at tale fransk med unge fra hele verden. Du vil dele værelse med en anden international studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), kan I anmode om at blive indlogeret på samme værelse, skolen vil gøre sit bedste for at imødekomme dette ønske. Vi kan dog ikke garantere at det er muligt.

På denne sprogrejse er der inkluderet helpension, og du vil få alle dine måltider i sprogskolens kantine, medmindre I er på udflugt, i hvilket fald det vil være en madpakke.

Aktiviteter og ekskursioner​

​I sprogrejsen til Cannes er der inkluderet et stort aktivitetsprogram med spændende sociale aktiviteter hver eftermiddag. Som fx sportsaktiviteter, konkurrencer, casino, shopping, strandtur, sightseeing, besøg til lokale seværdigheder og meget mere. Der vil ligeledes hver aften blive arrangeret sociale aktiviteter som fx grillaften, diskotek, shows, bordtennis, volleyball, fodbold, filmaften, sejlads og meget mere.

I Cannes er der inkluderet 1 heldagsekskursion hver uge til steder som fx Nice, Lérins og/eller vandland. Der vil ligeledes være en halvdagsekskursion, som fx kan gå til Monaco, Antibes eller Marineland.

Regler og opsyn

Du må gerne færders på egen hånd i Cannes i din fritid mellem 13.30 - 19.30 og på de arrangerede ekskursioner får man også tid på egen hånd, som regel 1-2 timer, hvor man herefter mødes med gruppen igen. Sprogskolens elever skal være på deres værelser senest 22.30.16-17-årige kan dog med en skriftlig tilladelse fra deres forældre få lov til at være senere ude.

Transfer-service

Ved ankomst til Nice Lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi i Cannes, og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal helst ske til Nice i tidsrummet 9-20.

I sprogrejsen til Cannes er følgende inkluderet​

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Retur transferservice fra/til Nice Lufthavn
  • Indlogering på sprogskolens kollegium i dobbeltværelse med helpension
  • Niveautest ved ankomst
  • Undervisningsmaterialer
  • 20 fransklektioner á 45 minutter pr. uge
  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter, samt 1 heldagsekskursion og 1 halvdagsekskursion pr. uge
  • Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk