Programinfo: Berlin, Young & Fun, Tyskland

Young: 7-14 år​​

​​​Berlin – Tysklands pulserende hovedstad. Her mødes kunst, kultur, historie, nationaliteter i én stor sammensmeltning. Byen fremstår meget moderne kombineret med at være en meget historisk by. En sprogrejse til Berlin burde være et "must" for enhver studerende, for byens historie er hele Europas historie samlet på ét sted. Berlin har været vidne til store omvæltninger efter 30 års krig over nazisme og kold krig, men fremstår i dag som en moderne hovedstad, hvor tempoet kan tage pulsen fra selv den mest hærdede storbyrejsende.

Denne sprogrejse henvender sig til de lidt yngre studerende, der ønsker tyskundervisning af fremragende kvalitet, men som samtidig ønsker muligheden for at dyrke sport og have det sjovt i trygge rammer. Både tyske og internationale børn kan deltage i aktivitetsprogrammet om eftermiddagen og aftenen, mens tyskundervisningen kun er for internationale studerende. Dette giver en unik mulighed for at få venskaber med tyske studerende på din egen alder.

Se kort, fakta og mere info om Berlin her.

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Sprogskolen er smukt beliggende ved søen "Zeuthen", sydøst for Berlin. Sprogskolen er resten af året konferencecenter, men i sommerperioden omdannes de smukke rammer til ét af bedste sprogcentre for unge mellem 7 og 14 år. På sprogskolen finder man blandt andet 15 hyggelige klasselokaler, en smuk kantine, en hyggelig lounge med kamin, fitnesscenter, film- og billardrum samt en fantastisk park, der går hele vejen ned til søen. Fra næsten alle værelser, undervisningslokaler osv. er der en fantastisk udsigt ud over søen. På denne sommercamp er der plads til 120 unge.

Undervisningen

Undervisningen på Berlin Young & Fun er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser med maks 12 elever. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit tyskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. På denne sprogrejse er der inkluderet 15 tysklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag.

Indlogering og forplejning

På denne camp i Berlin vil du blive indlogeret i et 2-3-sengsværelse med eget badeværelse. Du vil dele værelse med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Sprogskolens kollegium er beliggende samme sted som selve sprogskolen, så alting er på ét sted – det kan derfor ikke være nemmere og mere trygt. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), har I mulighed for at blive indlogeret på samme værelse.

Denne sprogrejse til Berlin er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Du vil få serveret måltiderne i sprogskolens lækre kantine, og du får udleveret madpakker på de dage, hvor du er på ekskursioner.

Aktiviteter og ekskursioner​

​På Berlin Young & Fun er der inkluderet et stort socialt aktivitetsprogram med spændende aktiviteter hver dag, som fx sightseeing i Berlin, beach volleyball, cykeltur, tur til Potsdamer Platz, gåtur langs Berlinmuren, roning, badning og meget mere. Om aftenen er der aktiviteter som fx filmaften, spil, beach volley, barbecue i haven, bålaften, disko, biograf, karaoke og meget mere. Der inkluderet 2 ekskursioner pr. uge til fx Potsdam & Sanssouci Slot eller til centrum af Berlin.

Regler og opsyn

Der er opsyn med de unge under alle sprogskolens aktiviteter og ekskursioner, og der bor ligeledes personale på skolen, så du vil altid kunne finde en voksen, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. De unge skal være i deres seng senest klokken 22.00 hver aften.

Transfer-service

Ved ankomst til Berlin Tegel eller Schoenefeld Lufthavn, Berlin Busstation ZOB eller Berlin Togstation HBF vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, der vil bringe dig til Berlin Villa, og ligeledes retur til lufthavnen, togstationen eller busstationen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal ske i tidsrummet 8-22.

I sprogrejsen til Berlin Young & Fun er følgende inkluderet​

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen

  • Retur transferservice 

  • Indlogering på sprogskolen i 2-3-sengsværelse med helpension

  • Niveautest ved ankomst

  • Undervisningsmaterialer

  • 15 tysklektioner pr. uge 

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter, samt ekskursioner

  • Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk