Vinterferie 2018

Uge 7 eller 8​

​Tag på vinterferie i uge 7 eller 8, og få boostet dine tysk- eller engelskkundskaber, samtidigt med at du får oplevet en masse sjovt og spændende med andre unge fra hele verden. ​Du vil bo hos værtsfamilie, højst sandsynligt med en anden sprogrejsedeltager, have 4-5 lektioners sprogundervisning om dagen og desuden deltage i aktiviteter om eftermiddagen og i weekenden.

​Prisen er inklusiv kursus, indlogering, helpension, aktiviteter, undervisningsmaterialer og t/r transfer-service, så det eneste der kommer ud over er flybillet, evt. rejseforsikring og lommepenge.

Vi tilbyder vinterferie til følgende 3 destinationer:

Augsburg, Tyskland 

14-17-årige

24 lektioner/uge

Indlogering hos værtsfamilie med helpension

2 aktiviteter/uge

Transfer-service t/r 

6.410 kr./uge

Cambridge, England 

14-17-årige

28 lektioner/uge

Indlogering hos værtsfamilie med helpension

4 aktiviteter/uge

Transfer-service t/r 

8.185 kr./uge

York, England 

11-18-årige

24 lektioner/uge

Indlogering hos værtsfamilie med helpension

Flere aktiviteter og 1 ekskursion/uge

Transfer-service t/r

6.240 kr./uge

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til vinterferieprogrammerne, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller e-mail eurostudy@eurostudy.dk.

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk