Programinfo: Cambridge, England

Young: 14-17 år​

​​Cambridge spiller og har gennem de sidste 800 år spillet en afgørende rolle på verdenscenen, når man taler om uddannelse. Denne destination skaber de perfekte rammer for en fantastisk sprogrejse. Cambridge har et socialt og kulturelt liv specielt designet for unge. Med et indbyggertal på 100.000 er byen lille nok til, at man føler sig sikker og afslappet, men stor nok til at man aldrig vil kede sig. I Cambridge er der rigtig mange shoppingmuligheder, masser af biografer, caféer, museer - alt hvad du har brug for til dit livs sprogrejse. 

På denne anerkendte sprogskole i Cambridge kan du udover standard engelskundervisningen også tilvælge et valgfag i enten Globalt lederskab eller Sociale medier.

Se kort, fakta og mere info om Cambridge her, og se detaljeret programinfo herunder.

​​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen

Sprogskolen i Cambridge har en central beliggenhed med let adgang til offentlig transport og det hyggelige bycentrum. Der er ca. 10 minutters gang til de verdenskendte universitetsbygninger og den smukke flod Cam, der løber gennem Cambridge. Sprogskolen har således den perfekte beliggenhed i rolige og trygge omgivelser.


Selve sprogskolen har til huse i 2 smukke victorianske bygninger, der ligger side om side med vedbend-beklædte mure og dejlige haver. Sprogskolen har 22 indbydende lyse klasselokaler, learning-centre, gratis Wi-Fi, computerrum, café, servicekontor for studerende og meget mere. På sprogskolen i Cambridge er der i sommerperioden plads til 360 unge internationale studerende og resten af året er der plads til 70.

På sprogskolen er der elever fra hele verden, så der er gode chancer for at øve sproget rigtig meget i disse omgivelser.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Cambridge er af den højeste kvalitet. Alle elever får en niveautest på første kursusdag, ud fra hvilken de bliver placeret på et hold med et passende niveau. På standard-versionen af dette kursus er der 20 engelsklektioner á 45 minutters varighed i klasser med maks. 16 elever. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag. Undervisningsmaterialer er inkluderet.

I perioden 1/7 til og med 12/8 er det muligt at tilvælge 8 lektioner pr. uge i enten Sociale medier eller Globalt lederskab. Disse tilvalg er kun tilgængelige ifm. sprogrejser på 2-3 ugers varighed. Ved valg af disse har man således 8 lektioner ekstra per uge og derved lidt færre af de andre sociale aktiviteter. Prisen for den samlede rejse er den samme. 

Sociale medier

Undervisning i ansvarlig brug af sociale medier i kombination med engelskkundskaber, forståelse for det globale online-fællesskab, produktion af eget digitalt indhold, råd til at skabe en god og effektiv måde at være tilstede online på, mm.

​Globalt lederskab

Undervisning i lederskabs- og samarbejdskompetencer, kulturel og international forståelse og respekt, mini FN-debatter, oplæring i at holde gode præsentationer, forhandling og overbevisning, råd til jobsamtaler, mm.

Vinter, påske og efterårsferie

​Dette program kører hele året rundt, så det er også muligt at tage på sprogrejse til Cambridge uden for sommersæsonen.

OBS: Uden for sommersæsonen har man 28 lektioner. Her er tilvalg ikke muligt.

​Indlogering og forplejning

I Cambridge bliver du indlogeret på sprogskolens kollegium, som er beliggende samme sted som sprogskolen, i enkeltværelse eller dobbeltværelse. Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere hvilken værelsestype man får. Der er vaskefaciliteter på kollegiet, og du kan vaske dit tøj gratis 1 gang om ugen.

Denne sprogrejse er med helpension, dvs. morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet i prisen.​ Du vil få serveret alle dagens måltider i sprogskolens flotte kantine.

OBS: Ved indlogering uden for sommersæsonen er det kun muligt at bo hos værtsfamilie.

Aktiviteter og ekskursioner​

​I sommerperioden er der inkluderet et stort aktivitetsprogram, således at du vil have mulighed for at deltage i en lang række sociale eftermiddags- og aftenaktiviteter, samt weekend-ekskursioner. Der er 1 heldagsekskursion om ugen.

I efterårs-, vinter- og påskeferien er der inkluderet 4 sociale aktiviteter pr. uge. om formiddagen eller om eftermiddagen.

Regler og opsyn

Der vil altid være personale fra sprogskolen at finde på skolens kollegium 24/7. De unge kan til enhver tid tage fat i personalet hvis de har brug for hjælp eller har spørgsmål. Det er obligatorisk at deltage i undervisningen, aktiviteterne og ekskursioner, medmindre man har en særlig tilladelse fra sine forældre.

De unge må gerne færders på egen hånd, fx gå rundt i Cambridge i deres fritid. Cambridge er en sikker by, men sprogskolen opfordrer altid til at man følges med andre og man skal være tilbage på kollegiet senest kl. 22.00. Alkohol er ikke tilladt på skolens område og for unge under 18 år ifølge engelsk lovgivning.

Transfer-service

Ved ankomst til London Heathrow, Gatwick eller Stansted lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi i Cambridge. Ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse.

I sprogrejsen til Cambridge er følgende inkluderet​

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Retur transfer-service

  • Indlogering i enkelt- eller dobbeltværelse på kollegium med helpension
  • Undervisningsmaterialer
  • Standard engelskkursus med 20 (eller 28 lektioner hvis man vælger et tilvalg)

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter som beskrevet ovenfor
  • 1 heldagsekskursion pr. uge (kun i sommersæsonen)
  • Kursusbevis ved afslutning
  • Niveautest ved ankomst

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformularen samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på voresFAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info