Programinfo: Boca Raton, Florida, USA

Young: 12-18 år​​

​Florida er kendt som ”solskinsstaten” i USA og er hjemsted for verdensberømte turistattraktioner, som fx Disney World, Everglades National Park og Kennedy Space Center. Floridas største shoppingcenter, Sawgrass Mills Mall, ligger kun få kilometer fra Boca Raton, som er beliggende ned til havet i den sydøstlige del af Florida – så gør dig klar til både shopping og en masse sjov på stranden. En forbedring af dit engelske vil være ”a piece of cake”, når man færdes blandt de lokale i det hyggelige Boca Raton. Boca Raton i Florida er den perfekte destination til en sprogrejse for dig, der er mellem 12 og 18 år, og som gerne vil kombinere seriøs engelskundervisning med sol, varme og strand!​

Se kort, fakta og mere info om Boca Raton her.

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Dette sprogkursus i Boca Raton finder sted på flotte Lynn University, som er et privat universitet, hvor der findes helt uovertrufne faciliteter. De fleste undervisningslokaler er beliggende i sprogskolens store hovedbygning, mens andre er beliggende i kort gåafstand på universitetsområdet. Sprogskolen har et bibliotek og et ”computerlab” med gratis wifi i specifikke tidsrum. Sprogskolen kan derudover byde på bl.a. gymnastiksal, swimmingpools, samt tennis-, volleyball-, basketball- og fodboldbaner, som anvendes til diverse aktiviteter på programmet.

Undervisningen

Undervisningen er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau. 

Du vil modtage 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i klasser med maks 15 studerende.

Indlogering og forplejning

I Boca Raton vil du blive indlogeret på skolens flotte kollegium, beliggende på samme campus, i 4-sengsværelse med helpension. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), kan I anmode om at blive indlogeret på samme værelse. Skolen vil gøre sit bedste for at imødekomme dette ønske. Vi kan dog ikke garantere at det er muligt.

Der er inkluderet helpension, dvs. alle tre måltider. Du vil få serveret måltiderne i sprogskolens lækre kantine, og du får udleveret madpakker på de dage, hvor du er på ekskursion.​

ESTA-ansøgning

Hvad angår indrejse i USA, vil det ikke være nødvendigt at ansøge om et visum, da sprogprogrammet kun er sammensat af 20 lektioner á 45 minutter pr. uge. Dog er det meget vigtigt at der opnås en ESTA-godkendelse. Electronic Travel Authorization (ESTA) er obligatorisk for alle passagerer som rejser uden visum til/via USA. ESTA-ansøgningen skal laves online før afrejsen. Ansøg via dette link.

Aktiviteter og ekskursioner​

​Der vil være arrangeret en lang række sociale aktiviteter hver eftermiddag og aften. Disse aktiviteter kan være bestående af fx sightseeing, lokale seværdigheder, vandpark, strandspil, basketball, cheerleading, bordtennis, bowling, svømning, fest, talentshow, grill, bingo, musikshows, og meget mere. Der er ligeledes inkluderet 1 heldagsekskursion pr. uge til fx Lion Country Safari, Miami Sea Aquarium eller Butterfly World.

OBS: Det vil være muligt at tilkøbe flere valgfri aktiviteter og ekskursioner før eller efter ankomst, som fx. Major League Baseball, Orlando Weekend, m.fl.

Det er ligeledes muligt at vælge musik- eller sportslinjen, som omfatter 2 eftermiddage om ugen med henholdsvis musik- eller sportslektioner istedet for det almindelige program. Hver af disse eftermiddage vil omfatte omtrent 5 timers undervisning. Musik- eller sportslinjen kan vælges under Tilvalg på vores prisberegner.

Regler og opsyn

Sikkerhedsniveauet er i top på Lynn Universitet, der er forsynet med to aflåste og overvåget indgangs porte. Der er opsyn med de unge under alle skolens aktiviteter og ekskursioner. De unge skal være på deres værelser senest klokken 22.30, og 23.30 i weekenden. Alkohol er strengt forbudt for unge under 21 år i USA og derfor også på dette program.

Transfer-service

Ved ankomst til Miami International- eller Fort Lauderdale lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til dit logi og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst skal ske i tidsrummet 7-21, mens afrejse skal være i tidsrummet 11-01.

I sprogrejsen til Boca Raton er følgende inkluderet​

  • Eurostudy International’s service før, under og efter sprogrejsen

  • Retur transferservice 

  • Indlogering på sprogskolens kollegium

  • Niveautest ved ankomst

  • Undervisningsmaterialer

  • 20 engelsklektioner pr. uge

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter samt 1 heldagsekskursion pr. uge

  • Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info