Programinfo: Buenos Aires, Argentina

Voksen: 18+

​Buenos Aires er en by i verdensklasse! Den kan prale af et europæisk islæt og samtidig byde på vaskeægte sydamerikansk charme.​ Der er få byer i verden, der har så meget at byde på som Buenos Aires. Denne flotte by byder på utallige caféer, farverige bydele og et aktivt natteliv, som sikrer mange uger eller endda måneder med sjov og udforskning, mens man lærer spansk!​ Buenos Aires er Argentinas hovedstad og landets økonomiske hjerte, og dermed landets vigtigste handels-og industricentrum.​ Med ca. 13 millioner indbyggere er det Sydamerikas trendsetter inden for mode, gadekunst og natteliv. En kosmopolitisk by som aldrig sover!​ Argentinas hovedstad kaldes ofte for Sydamerikas Paris på grund af sin smukke arkitektur og maleriske gader, og den er berømt for sine restauranter, teatre, tangoshows og mange andre attraktioner.​

Se kort, fakta og mere info om Buenos Aires her.

​​Priser 2017

2 uger:

​25 lektioner, enkeltvær. værtsfamilie, halvpension:

Kr. 9.900,-

25 lektioner + 6 privatlektioner, enkeltvær. værtsfamilie, halvpension: Kr. 12.100,-

​​UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen

Sprogskolen er beliggende tæt på de store turistattraktioner. Transport til og fra skolen er meget nem, idet alle metrolinjer har et stop 5 minutter fra skolen. Selve skolen er beliggende i Palacio San Miguel, på hjørnet af Bartolomé og Suipacha. ​

Skolen har 19 store og lyse klasselokaler, et computerrum med gratis WI-FI, et multimedierum, et cafeteria, balkon og terrasse. 

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Buenos Aires er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser med maks 10 elever. 

Den første kursusdag vil dit spanskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit niveau. Alle kurser på denne skole, uanset valg af logi, omfatter undervisningsmaterialer og mulighed for at tilmelde sig aktiviteter.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser i Buenos Aires.

  • Intensivt spanskkursus med 25 gruppelektioner/uge
  • Super intensivt spanskkursus med 25 gruppelektioner og 6 privatlektioner/uge
  • Super intensivt spanskkursus med 37 gruppelektioner/uge
  • Privatundervisning med 10 lektione/uge
  • Spansk + tango (20 lektioner + 5 tangotimer pr. uge)​

OBS: 1 lektion i Buenos Aires har en varighed af 45 minutter.

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​​

Indlogeringsmuligheder

På sprogrejserne til Buenos Aires har du mulighed for at vælge følgende indlogeringsformer:​

Værtsfamilie​

Det er muligt at blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie. Disse værtsfamilier er alle argentinske familier fra den øvre middelklasse. Du bliver indlogeret i et enkeltværelse med enten morgenmad eller halvpension (fra mandag-lørdag). Alle værtsfamilier er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet.

Hostel/kollegium​

En anden mulighed er at bo på et af sprogskolens partner hostels sammen med andre studerende fra sprogskolen. Man deler køkken og badeværelse. Du kan vælge at blive indlogeret på enkeltværelse eller i flersengsværelse. Denne indlogeringsform er uden forplejning.

Aktiviteter og ekskursioner​

​Sprogskolen tilbyder hver uge forskellige eftermiddags- og aftenaktiviteter, som fx besøg i det berømte operahus Colón Teatro, den imponerende Katedral, museumsbesøg, byture, besøg i parker eller en tur til en argentinsk bar.​ Mindst en gang under dit ophold vil sprogskolen invitere hele klassen til Milongo, hvor i vil få mulighed for at opleve den autentiske og ægte argentinske tango.​ Visse aktiviteter og udflugter vil være gratis, dog må man forvente udgifter til de fleste af aktiviteterne. Alle aktiviteter og udflugter skal tilkøbes efter ankomst til sprogskolen.

Transfer-service

Ved ankomst til en af Buenos Aires' to lufthavne (EZE eller AEP) kan du vælge at blive afhentet af personale fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til dit logi og ligeledes retur til lufthavnen igen ved afrejse. Denne service skal tilkøbes i forbindelse med tilmelding til sprogskolen.

Pris & tilmelding

Priserne for 2017 finder du i den blå boks øverst til højre på siden. Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info