Lær engelsk i Brighton, The Level, England

Voksen - sprogrejse (16+)

​Brighton er en af England's største kystbyer med 250.000 indbyggere. Det er en "ung" kosmopolitisk by med 2 universiteter, et skønt natteliv og mange kulturelle aktiviteter - altså de helt perfekte rammer for en spændende sprogrejse til England.

Brighton er kun 50 minutter med tog fra London samtidig med, at den er tæt på det smukke omkringliggende landskab, og den kan sagtens konkurrere med hovedstaden hvad angår udsøgte restauranter, fashionable pubber og barer, succesfulde teatre og enestående kunsttilbud. Det er en ideel destination at studere i grundet det livlige sociale liv og enorme udvalg af underholdning . Der er altid noget at opleve og tage sig til i Brighton!

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER​

Sprogskolen

Denne sprogskole ligger ved den populære park The Level i det østlige Brighton. Denne skole er kendt for deres unge og innovative personale, yderst moderne faciliteter, og vi anbefaler især denne skole til de "yngre voksne". Skolens hippe beliggenhed er et kæmpe plus, i gåafstand fra masser af caféer, restauranter, butikker, stranden, samt kun 10 min. fra togstationen med toge til bl.a. London samt andre kystbyer.

Skolen byder på topmoderne klasseværelser med interaktive whiteboards, Science Lab, kunst- og design-studio, bibliotek, computerrum, wifi, stor kantine, samt udendørs lounge-arealer.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Brighton er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser.

Alle elever får en niveautest på første kursusdag, ud fra hvilken de bliver placeret på et hold med et passende niveau. Der er max 14 elever per hold.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på denne sprogskole:​

  • Generelt engelskkursus med 20 lektioner pr. uge
  • Intensivt engelskkursus med 28 lektioner pr. uge
  • Engelsk + Business & Digitale medier med 28 lektioner pr. uge (faste startdatoer hver måned fra januar-oktober) - minimumsniveau: B1
  • Engelsk + Business & Finans med 28 lektioner pr. uge
  • IELTS forberedelseskursus medier med 28 lektioner pr. uge (faste startdatoer og min. 6 ugers kursus)

OBS: 1 lektion har en varighed på 45 minutter.​

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Indlogeringsmuligheder

Du har følgende indlogeringsmuligheder i Brighton ved The Level:

Indlogering hos værtsfamilie​

Du har mulighed for at blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension (morgenmad + aftensmad). Familierne er max 30 min. gang eller kort bustur fra skolen.

Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.

​Det vil være muligt at få vasket tøj hos familien. Der sørges for sengetøj, men du skal selv have håndklæde med.

​Indlogering på sprogskolens kollegium​

Du har mulighed for at blive indlogeret på en af skolens fine kollegieværelser på samme adresse som skolen. Du bliver indlogeret i et enkeltværelse, ensuite, med fælles køkken. Du kan vælge mellem morgenmad eller halvpension i skolens lækre kantine. Der sørges for sengetøj, og der er vaskefaciliteter på kollegiet.

OBS: Elever som er under 18 år gamle skal være hjemme (hos værtsfamilien eller på kollegiet) senest kl. 22.30 om aftenen.

Aktiviteter og ekskursioner​

​Sprogskolen i Brighton arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som fx sightseeing, museumsbesøg, filmaften, yoga, karaoke-aften, besøg til turistattraktioner, udflugt til London og meget mere. Nogle aktiviteter er gratis, mens andre kan tilmeldes og betales for direkte til skolen efter ankomst.

Transfer-service

Ved ankomst til London Heathrow eller Gatwick Airport har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale som vil bringe dig frem til logiet. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogskolen.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformularen​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk