Programinfo: Barcelona, Spanien

Voksen: 16+

​Barcelona er én af de smukkeste og mest spændende byer i verden. Den har et stort antal attraktioner, hvor ikke mindst det smukke bycentrum står i spidsen for disse. Ramblaen er verdenskendt – og imponerende arkitektoniske perler, heriblandt særligt Gaudí, præger bybilledet. Barcelona rummer desuden et stort Picasso museum og ikke mindst ét af Spaniens største stadioner, som er hjemsted for FC Barcelona. En interessant ting ved Barcelona er, at den næsten er lige så livlig om natten, som den er om dagen, og denne kontrast til den danske livsstil skaber det perfekte grundlag for en spændende indsigt i en helt anden måde at leve på.

Se kort, fakta og mere info om Barcelona her.

​Priser 2017

2 uger:

- 20 lektioner, enkeltvær. hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 7.600,-

4 uger:

- 20 lektioner, enkeltvær. hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 13.900,-

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen

Sprogskolen i Barcelona er beliggende i det hyggelige centrum, tæt ved Plaza Molina og Plaza Lesseps. Der er nem adgang til byens store metro- og busnet. Sprogskolen har til huse i en 6 etagers moderne bygning, der er specielt designet for, at de studerende skal have det bedst mulige undervisningsmiljø. Sprogskolen er én af de mest seriøse og anerkendte i Barcelona, og den er naturligvis godkendt af Instituto Cervantes, som er den officielle organisation, der sikrer høj undervisningskvalitet på spanske sprogskoler.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Barcelona er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser med maks 10 deltagere. Den første kursusdag vil dit spanskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit niveau.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Barcelona:

  • Standard spanskkursus med 20 lektioner pr. uge
  • Intensivt spanskkursus med 25 lektioner pr. uge
  • DELE Eksamenskursus med 20 spansklektioner pr. uge (2 eller 4 ugers varighed)
  • Kombi spanskkursus med 20 gruppelektioner + 5 eller 10 enetimer pr. uge
  • 4 ugers spanskkursus med 20 eller 25 lektioner pr. uge + ulønnet virksomhedspraktik (8-12 uger)
  • Enetimer

OBS: 1 lektion i Barcelona har en varighed af 55 minutter

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Indlogeringsmuligheder

​På sprogrejsen til Barcelona har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:

​​Værtsfamilie

​Du kan blive indlogeret hos en værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgenmad og frokost. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.

Delelejlighed

​En anden mulighed vil være at blive indlogeret i én af sprogskolens delelejligheder. Her vil du få stillet et enkeltværelse til rådighed, men dele køkken, bad og med de øvrige studerende. Indlogering i delelejlighed er uden pension. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde, vil I have mulighed for at booke et dobbeltværelse.

Kollegium

En tredje mulighed vil være at blive indlogeret på sprogskolens hyggelige kollegium. Kollegiet er beliggende med kun 5 minutters gang fra sprogskolen, og det er den perfekte løsning, hvis du ønsker at være tæt på sprogskolen. På kollegiet vil du blive indlogeret på et enkeltværelse med morgenmad, halv- eller helpension. Der vil være delebadeværelse, fællesarealer, vaskemaskine osv.​

Aktiviteter og ekskursioner​

​Sprogskolen arrangerer hver uge diverse sociale og kulturelle aktiviteter og ekskursioner, som du vil kunne tilmelde dig og betale for, når først du er ankommet. Programmet for ugen hænger ofte ved skolens reception eller du kan spørge skolens personale efter dette.

Transfer-service

Ved ankomst til Barcelona Lufthavn kan du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet, og retur igen ved afrejse. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.

Pris & tilmelding

Priserne for 2017 finder du i den blå boks øverst til højre på siden. Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vorestilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på voresFAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info