Lær spansk i Santiago de Chile

Voksen - sprogrejse (18+)

​Chile, et langstrakt land, der strækker sig mod den mystiske sydspids af verden og ​er omsluttet af Stillehavet mod vest og Andesbjergene mod øst. ​​Tag på dit livs sprogrejse og lær det spanske sprog i Chile og nyd et sandt paradis for naturelskere. Landets forbløffende geografiske og klimatiske forskelle omfatter uberørte strande, aktive vulkaner, glinsende søer, farverige ørkener, fugtige skove og gletsjere i Patagonien og Andesbjergenes maleriske toppe.​​ Med verdens længste vandrerute og den længste kyst, bjerge så høje som 23.000 fod og udførligt konstruerede skiløjper, kajaksejlads, fiskeri, fugleliv, rafting, dykning, cykling, ridning, bjergbestigning og mere, vil du aldrig løbe tør for at finde på spændende aktiviteter ud over din spanskundervisning.​ Der er omtrent 7,5 millioner indbyggere i Chiles hovestad Santiago de Chile, en imponerende storby, hvilket svarer til næsten 46% af landets befolkning. Der har gennem de seneste år været en kæmpe udvikling i byen, og den er nu blandt de rigeste og mest indbydende byer i Latinamerika.​

Byen er fyldt med en lang række spændende og store museer, passionerede teatre, indbydende og livlige caféer, gigantiske shopping centre og små hyggelige shopping arkader, samt de smukkeste og mest indbydende parker. Byen er naturligvis kæmpestor, og alene byens metronet byder på hele 101 togstationer fordelt over det meste af byen.​ Drømmer du om en sprogrejse til en af Latinamerikas mest imponerende og indbydende storbyer - så er Santiago de Chile det perfekte valg!

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen

Sprogskolen er beliggende i det område af Santiago de Chile, der hedder Providencia, hvilket er et af de pæneste kvarterer i byen, beliggende mellem de to vigtigste gader, hvor du nemt kan opnå forbindelse med offentlig transport. Skolen har blandt andet 7 klasselokaler, et multimedierum, DVD, køkken, mødelokale, lounge, barområde, hvor der er kaffe, te og småkager til rådighed hele dagen, og en smuk for- og baghave, hvor det er muligt at slappe af blandt smukke træer og planter. Sprogskolen har en lang række internationale og nationale godkendelser og udmærkelser bag sig og der er i særdeleshed tale om én af de bedste og mest seriøse sprogskoler i Chile.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser med maks 9 elever. Den første kursusdag vil dit spanskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit niveau. Undervisningsmaterialer er inkluderet.

​Du kan vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Santiago:​

  • Intensivt spanskkursus med 25 gruppelektioner pr. uge.​
  • Super intensivt spanskkursus med 25 gruppelektioner + 6 privatlektioner​ pr. uge
  • Privatundervisning med 10 lektioner pr. uge

OBS: 1 lektion svarer til 45 min.

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Indlogeringsmuligheder

​​I Santiago de Chile har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:​

Værtsfamilie ​

Du har mulighed for at blive indlogeret hos en værtsfamilie i enkeltværelse. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier. Indlogering hos værtsfamilien kan være med enten morgenmad eller halvpension. Enhver form for pension er fra mandag-lørdag.

Kollegium/Hostel

Du har også mulighed for at blive indlogeret på et hostel som skolen samarbejder med, og det fungerer nærmest som kollegium. Her vil du blive indlogeret på et enkeltværelse. Indlogering på kollegium/hostel er med morgenmad. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde, vil I have mulighed for at booke et dobbeltværelse.​

​​

Aktiviteter og ekskursioner​

Sprogskolen i Santiago de Chile arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som fx sightseeing, vinsmagning, madlavningslektioner, danseundervisning, museumsbesøg, gåture og meget mere. Visse aktiviteter og udflugter vil være med gratis deltagelse, dog må man forvente udgifter til de fleste. 

Transfer-service

​Ved ankomst til Santiago de Chile Lufthavn kan du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet, og retur igen ved afrejse.

Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk