Lær engelsk i Oxford, England

Voksen - sprogrejse (16+)

​Oxford er verdenskendt som én af de mest anerkendte universitetsbyer, som sammen med visse andre byer i England er centrum for uddannelse af højeste kvalitet. Oxford er en meget smuk og spændende by, som skaber de perfekte rammer for den ultimative sprogrejse til England. Byen byder på en lang række historiske bygninger, et utal af kirker og colleges, caféliv, biografer, shopping, teatre og meget mere. Beliggenheden er perfekt i forhold til London med kun 1 times transport dertil, så dette giver mulighed for at besøge den smukke engelske hovedstad ifm. sprogrejsen. Oxford er absolut én af de smukkeste byer i England!​

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen

Sprogskolen i Oxford er anerkendt af både British Council og English UK, som er de primære myndigheder for opretholdelse af kvalitetssikkerhed inden for engelskundervisning i England. Skolen er beliggende lige i centrum, tæt på restauranter, barer, butikker og meget mere. 

Skolen har 10 moderne klasselokaler med interaktive whiteboards, computerrum med iPads, stilet student lounge, og wifi. 

På sprogskolen er der elever fra hele verden, så du har rig mulighed for at øve dit engelsk og danne venskaber med folk fra hele kloden.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Oxford er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser.

Alle elever får en niveautest på første kursusdag, ud fra hvilken de bliver placeret på et hold med et passende niveau. Der er max 14 elever på hvert hold. Undervisningsmaterialer er inkluderet.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på denne sprogskole:​

  • Generelt engelskkursus med 20 lektioner pr. uge​
  • ​Intensivt engelskkursus med 28 lektioner pr. uge​
  • ​Engelsk + Kunst & Design (28 lektioner pr. uge)
  • IELTS eksamenskursus (28 lektioner pr. uge)
  • Cambridge eksamenskursus (FCE) (20 eller 28 lektioner pr. uge)
  • Cambridge eksamenskursus (CAE) (20 eller 28 lektioner pr. uge)

OBS: 1 lektion har en varighed på 45 minutter.​

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Indlogeringsmuligheder

Du har følgende indlogeringsmuligheder i Oxford:

Indlogering hos værtsfamilie​

Du har mulighed for at blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension (morgenmad + aftensmad). Værtsfamilierne bor max 30 min. væk fra sprogskolen. Inkl. sengetøj, wifi og 1 ugentlig tøjvask. Du skal selv have håndklæde med.

Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.

​Indlogering på kollegium​

Du har mulighed for at blive indlogeret på en af skolens kollegieværelser: Wavy Gate (KUN sommer - min. 16 år) eller Wyville Court (hele året - min. 18 år).

Wavy Gate bor du på enkeltværelse med eget badeværelse. Wavy Gate ligger 15 min. fra skolen i centralt og livligt kvarter. Der er delekøkken og vaskefaciliteter. OBS: de 16-17-årige skal være hjemme senest kl. 22.30 om aftenen.

Wyville Court bor du i enkeltværelse i et student house, som ligger ca. 30 min. fra skolen. Der er delekøkken, vaskefaciliteter, sengetøj, håndklæde og wifi inkluderet.

Aktiviteter og ekskursioner​

​Sprogskolen i Oxford arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som fx sightseeing, museumsbesøg, besøg til turistattraktioner, udflugt til London og meget mere. Nogle aktiviteter er gratis, mens andre aktiviteter/ekskursioner kan tilkøbes efter ankomst.

Transfer-service

Ved ankomst til London Heathrow eller Gatwick har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale som vil bringe dig frem til logiet. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogskolen.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk