Lær italiensk i Milano

Voksen - sprogrejse (18+)

​​Milano er byen, hvor tempoet og hverdagslivet lige er et niveau hurtigere end de fleste andre italienske byer. Milano er først og fremmest modeindustriens hovedstad, og den er en elegant by med sine brede boulevarder og hjemsted for den smukkeste italienske arkitektur.  Med næsten to millioner indbyggere, er der virkelig tale om en verdensby. Byen er fyldt med moderne design, klassisk kunst, forrygende fodboldkampe og den smukkeste arkitektur. Uanset om du elsker opera, eller du bare vil nyde en stille kop cappuccino på én af de mange hyggelige fortovscaféer, vil en sprogrejse til Milano være et fortryllende bekendtskab.


Byen er naturligvis først og fremmest modens højborg, og uanset om du køber eller blot vinduesshopper, vil et besøg rundt i de mange shoppinggader og butikker være den ultimative shoppingoplevelse. Alle førende italienske og internationale modedesignere er til stede i Milano, og byen er fyldt med små lækre, eksklusive butikker.

Alt i alt er Milano den ultimative destination for en sprogrejse, hvis der ønskes et ophold i modeindustriens italienske hovedstad med en charme og et byliv, der ikke findes magen til i hele Europa.

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen

Sprogskolen i Milano har en central placering, i byens indbydende kommercielle kvarter. Placeringen gør det nemt for sprogskolens internationale studerende at besøge de mange kulturelle seværdigheder og nyde byens spændende tilbud. Den tætteste undergrundsstation er "Lima", hvortil der med lethed kan opnås forbindelse til byens mange andre spændende bydele.


Selve sprogskolen har til huse i en smuk og indbydende bygning opført i art-nouveau-stil, og byder blandt andet på 18 undervisningslokaler, dejlig lille have, gratis trådløst internet, lounge og meget mere. Sprogskolen i Milano er blandt de mest anerkendte og seriøse sprogskoler beliggende i Italien, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. 

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Milano er som på alle vore andre sprogrejse-programmer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit italienskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Der modtages studerende på alle niveauer, fra begynder til meget avanceret.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Milano:

  • ​Generelt Italienskkursus med 20 lektioner pr. uge
  • Intensivt Italienskkursus med 30 lektioner pr. uge
  • Enetimer med 20, 30 eller 40 lektioner pr. uge

OBS: 1 lektion på sprogskolen i Milano har en varighed á 45 minutter.​

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Indlogeringsmuligheder

Værtsfamilie

Du har en unik mulighed for at blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgen- og aftensmad. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier. Størstedelen af værtsfamilierne er beliggende med ca. 30-45 minutters transport til/fra sprogskolen.

Delelejlighed

En anden mulighed vil være at blive indlogeret i én af sprogskolens delelejligheder. Her vil du få stillet et enkeltværelse til rådighed, men dele køkken, bad, stue osv. sammen med de øvrige studerende. Indlogering i delelejlighed er uden pension. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde, vil I have mulighed for at booke et dobbeltværelse.

Aktiviteter og ekskursioner​

​Sprogskolen tilbyder hver uge et stort og varieret aktivitet- og ekskursionsprogram. Her får du rig mulighed for at øve dig i sproget på en sjov og spændende måde. De fleste aktiviteter og udflugter koster ekstra, som afregnes direkte med sprogskolen, når du er ankommet. Ekskursionerne kan blandt andet gå til Venedig eller Portofino.

Transfer-service

Ved ankomst til Milano Malpensa eller Milano Linate lufthavn har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet, og ligeledes ved afrejse har du mulighed for at blive kørt tilbage til lufthavnen.

Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk