Lær tysk i Frankfurt, Tyskland

Voksen - sprogrejse (18+)

Tag på sprogrejse til Frankfurt - byen, der er fuld af oplevelser og overraskelser.​ Beliggende i det midt-vestlige Tyskland og med en befolkning på ca. 659.000 indbyggere er det Tysklands femtestørste by og som vil forbavse de fleste i enhver henseende.​ Frankfurt er byen, som er fuld af kontraster, klicheer og overdrivelser men samtidig er rig og elegant, travl og hektisk og hjemsted for Tysklands finansielle centrum. ​I baggrunden af den glamourøse skyline, finder man byens mange teatre, museer, gallerier og natklubber.​Selvom Frankfurt har et mindre indbyggertal end München og Berlin, er det en metropol som er mere international og kosmopolitisk end enhver anden tysk by. Her bor 180 forskellige nationaliteter, og her kan man især over sommeren opleve byens unikke og farverige charme. ​I weekenderne, når solen skinner og spejler sig i Main-flodens, dækker mange op til picnic ved bredden. ​Den årlige kulturparade danner rammerne for de mange nationaliteter, som byen huser og det er her man oplever de mange forskellige grupper af nationaliteter, dansende i deres traditionelle kostumer til etnisk musik

​​UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen

Sprogskolen er en af de mest anerkendte sprogskoler i Tyskland. Sprogskolen er beliggende i Frankfurts dejlige område Sachsenhausen. Området blev ødelagt under Anden Verdenskrig og genopbygget helt på ny. ​Floden Main løber langs området, og her finder man mange af Frankfurts museer liggende side om side med byens sandstrande, hvor man kan dvæle under palmetræerne eller tage et spil beachvolley.​Sprogskolen har 7 store undervisningslokaler med aircondition, moderne multimediecenter, Wi-Fi, og cafeteria, hvor der er mulighed for at købe drikkevare. 

Undervisningen

Undervisningen finder sted i små, internationale, niveauopdelte hold med max 15 elever. Dit tyskniveau vil den første kursusdag blive testet, og du vil derefter blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Du vil blive undervist af erfarne lærere, der alle brænder for at lære fra sig. Sprogskolen modtager studerende på alle tyskniveauer, fra begynder til meget avanceret.

På sprogskolen i Frankfurt har du mulighed for at vælge mellem følgende kursustyper:

​​​

  • Standard Tyskkursus med 20 lektioner pr. uge​

  • ​Intensivt Tyskkursus med 28 lektioner pr. uge​
  • ​Enetimer – vælg mellem 2 – 7 lektioner​
  • ​Forretningstysk - fra 4 til 12 lektioner pr. dag​
  • ​Universitetsprogram fra 8+ uger​
  • ​Tysk + ulønnet virksomhedspraktik​
  • ​Sprogkursus for tyskundervisere


De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Indlogeringsmuligheder

På sprogrejsen til Frankfurt, har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:​

Værtsfamilie​:

Du kan blive indlogeret hos en værtsfamilie i et enkelt- eller dobbeltværelse med morgenmad eller halvpension (morgenmad og aftensmad). Alle værtsfamilier er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet af værtsfamilierne.​

Kollegium (18+)

Værelserne er cirka 20m2, og udstyret med en seng, skrivebord, stol, skab, tekøkken med mikroovn, køleskab, wi-fi mm., samt privat badeværelse. Det er muligt at vaske for et mindre gebyr. Denne indlogeringsform er uden forplejning. Bemærk, at der ved ankomst skal betales et kontant sikkerhedsdepositum på 200 Euro.

Aktiviteter og ekskursioner​

​På sprogskolen i Frankfurt vil der hver eneste uge, være arrangeret en lang række spændende sociale aktiviteter. I weekenderne vil der ofte være arrangeret en heldagsudflugt til Würzburg, Rhindalen, eller Heidelberg. Visse aktiviteter og udflugter vil være gratis, dog må man forvente udgifter til de fleste af aktiviteter. Det er naturligvis frivilligt at deltage, men vi anbefaler, at man tager del i programmet. Alle aktiviteter og udflugter skal tilkøbes efter ankomst til sprogskolen.​

Transfer-service

Ved ankomst til Frankfurt lufthavn kan du vælge at blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til dit logi, og ligeledes retur til lufthavnen igen ved afrejse. Denne service skal tilkøbes i forbindelse med tilmeldingen.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk