Lær japansk i Tokyo, Japan

GO - sprogrejse (16+ - gennemsnitsalderen er 20 år)

​Tokyo er en af de mest dynamiske storbyer i verden. Den er ikke bare Japans hovedstad og den største by i landet, men den er også hovedkvarter for landets erhvervs-, medie-, kunst- og underholdningsindustrier. Tokyo inklusive forstæder er det største byområde i verden med over 35 millioner mennesker. Denne størrelse er fuldkommen overvældende og bidrager til at skabe en bikube af kreativitet og mangfoldighed. Byen er en skøn kombination af fredfyldte hellige templer og de største og mest imponerende skyskrabere - en imponerende blanding af nyt og gammelt. Tag på sprogrejse til Tokyo i sommerferien 2018 og udforsk en storby uden lige!

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Sprogskolen i Tokyo er beliggende i kvarteret Takadanobaba, Shinjuku, Japans førende studenter-kvarter. I området findes flere universiteter, så drømmer du om at studere i Japan på længere sigt, er der rig mulighed for at tjekke potentielle universiteter ud. Området vrimler også med budget-izakayas, restauranter, caféer og selvfølgelig karaoke-barer. Sprogskolens personale er enormt hjælpsomme, og vil gøre alt hvad de kan for at du får et skønt ophold!

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Tokyo er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i internationale klasser med max 20 elever. Undervisningen vil finde sted om formiddagen, da der vil være aktiviteter og udflugter om eftermiddaggen. På dette program vil du i alt modtage 33 timers undervisning i japansk fordelt på 11 dage.

OBS: Vi anbefaler at man kan lidt japansk i forvejen, eller i hvert fald har kendskab til de japanske skrifttegn og alfabeter, da al undervisning foregår på japansk.

Indlogering og forplejning

Du bliver indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse. Ofte vil der også bo en anden internationale studerende hos værtsfamilien. De fleste værtsfamilier taler lidt engelsk, men du kan godt risikere at det er begrænset hvor meget engelsk de kan, så du skal have mod på at kaste dig ud i japansk med det samme. Du kan forvente at skulle bruge mellem 30-70 minutter på transport fra din værtsfamilie til sprogskolen, hvilket er en ganske normal transporttid i Tokyo. 

Dette program omfatter halvpension. Du spiser morgenmad og aftensmad med din værtsfamilie, men skal selv stå for frokost.

Aktiviteter og ekskursioner​

Der er inkluderet et stort aktivitets- og ekskursionsprogram, således at der er aktiviteter/ekskursioner hver dag efter undervisningen. Du vil fx skulle besøge Ghibli-museet, Tokyo Tower og Asakusa-distriktet, cruise i Tokyobugten og stifte bekendskab med origami og japansk madlavning. I weekenderne vil du ikke modtage undervisning og der vil ikke være nogle aktiviteter eller ekskursioner. På disse 4 dage er du frit stillet til at gøre hvad du vil.

Regler og opsyn

Dette program i Tokyo er kun egnet for selvstændige og ansvarlige unge, som ​kan håndtere frihed under ansvar og som ikke er bange for at transportere sig selv rundt i en storby som Tokyo. Den enkelte værtsfamilie sætter regler og grænser for de unge, og det forventes at man spiser aftensmad sammen. Der vil være opsyn med de unge på de arrangerede aktiviteter og ekskursioner, men de unge er selv ansvarlige for at finde hjem til værtsfamilien når dagens program er omme. Det er også normalt, at værtsfamilien angiver en bestemt tid man skal være hjemme om aftenen, fx kl. 22 eller 23.

Transfer-service

Ved ankomst til Haneda eller Narita lufthavn d. 9. juli vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til sprogskolen i Tokyo, hvor alle mødes med deres værtsfamilier, som viser hvordan man kommer fra skolen og hjem til dem.  Du vil ligeledes få transfer fra familien og til lufthavnen ved afrejse d. 27. juli. Ankomst og afrejse skal helst ske i tidsrummet 10-16.

Rejseperiode og info

​Dette program har en fastlagt rejseperiode: 1. juli - 27. juli 2018. Det er 18 nætter og 19 dage. Programmet vælges som 2 uger i prisberegneren (selvom det i virkeligheden er 2,5 uger). Du skal ikke søge om visum til denne sprogrejse, da man kan opholde sig i Japan visumfrit i op til 90 dage. De fleste deltagere på dette program er mellem 16 og 25 år.

I sprogrejsen til Tokyo er følgende inkluderet​

  • Retur transferservice fra/til lufthavnen
  • Eurostudy's service før, under og efter sprogrejsen​
  • Ca. 10 japansklektioner á 90 minutter pr. uge (samlet 33 timers undervisning i løbet af hele rejseperioden)
  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter, samt flere ekskursioner
  • Indlogering hos en lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension
  • Kursusbevis ved afslutning

Ansøgningsfrist

​På dette program, er der ansøgningsfrist senest 15. maj 2018.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge i alderen 8-17 år er der flere valgmuligheder under programtypen Young.

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk