Lær engelsk i Cambridge, England

GO - sprogrejse (16-19 år)​

Cambridge spiller og har gennem de sidste 800 år spillet en afgørende rolle på verdensscenen, når man taler om uddannelse. Byen er kendt for sine imponerende universitetsbygninger, den smukke flod Cam, dens grønne parker og dens typiske engelske atmosfære. Her er et levende natteliv, et stort udbud af caféer og pubber, spændende shoppingmuligheder og ikke mindst en ung og levende befolkning.

Cambridge har et socialt og kulturelt liv, specielt velegnet for unge mellem 16 og 19 år. Med et indbyggertal på ca. 100.000 plus 20.000 universitetsstuderende er byen lille nok til, at man føler sig sikker og afslappet, men stor nok til, at du aldrig vil kede dig. London er kun 100 kilometer væk og kan nås med tog på kun 45 minutter.

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Ridley Hall, hvor undervisningen finder sted, åbnede i år 1881 og er tilknyttet Cambridge Universitet. Skolen er bygget i viktoriansk stil, hvilket betyder, at den fremstår meget smuk. Ridley Hall er beliggende ca. 10 minutters gang fra Cambridge's hyggelige centrum. Sprogskolens faciliteter omfatter en smuk lukket have, spisesal, undervisningslokaler, studielounge, aktivitets-, indlogerings- og trivselskontor samt gode udendørs sportsfaciliteter.

På sprogskolen er der elever fra hele verden, så der er gode chancer for at øve dit engelsk rigtig meget i disse omgivelser.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Cambridge er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser.

Alle elever får en niveautest på første kursusdag, ud fra hvilken de bliver placeret på et hold med et passende niveau.

På dette kursus kan du vælge mellem 20 eller 28 engelsklektioner á 45 minutters varighed. Undervisningsmaterialer er inkluderet.​

Indlogering og forplejning

Du bliver enten indlogeret på sprogskolens on-campus eller off-campus kollegium med helpension inkluderet. 

On-campus kollegiet er beliggende samme sted som sprogskolen, på imponerende Ridley Hall. På on-campus kollegiet vil du som hovedregel blive indlogeret i enkeltværelse. 

Off-campus kollegiet ligger ca. 5 minutters gang fra sprogskolen, og her bliver du ligeledes indlogeret i enkeltværelse. Dette kollegium er bestående af 100 enkeltværelser, og der er ca. ét badeværelse per 4 studerende.

​Der er få dobbeltværelser på begge kollegier, så rejser I to sammen, kan I anmode om at dele et dobbeltværelse, og skolen vil gøre sit bedste for at imødekomme dette ønske, men vi kan ikke garantere at det er muligt.

Dette program omfatter helpension, dvs. at alle tre måltider er inkluderet. På on-campus kollegiet vil du få serveret alle dagens måltider i sprogskolens kantine. Hvis du blive indlogeret på off-campus kollegiet vil du indtage morgen- og aftensmad i kollegiets spisesal, mens frokosten vil blive serveret på selve sprogskolen.

Der er vaskefaciliteter på begge kollegier, og du kan vaske dit tøj gratis 1 gang om ugen.

Aktiviteter og ekskursioner​

​Der er inkluderet et stort aktivitetsprogram, således at du vil have mulighed for at deltage i en lang række sociale eftermiddags- og aftenaktiviteter. Eftermiddagsaktiviteter kan fx være sightseeing, shopping, sport, punting, kulturelle besøg osv. Aftenaktiviteterne vil ofte være student disco, talentshow, internationale aftener, sport, quiz og meget mere.

Bemærk, at hvis du vælger det intensive program med 28 engelsklektioner pr. uge vil du gå glip af nogle af de sociale eftermiddagsaktiviteter, da disse og ekstralektionerne indimellem finder sted på samme tid.

I Cambridge er der inkluderet 1 heldagsekskursion pr. uge til spændende steder som fx London og Oxford.

Regler og opsyn

På denne sprogrejse, er det muligt at få fat på sprogskolens personale 24/7.
De unge har lov til at gå ud på egen hånd om eftermiddagen og aftenen, så længe det er i deres fritid, dvs. når der ikke er undervisning eller aktiviteter på programmet. De skal senest være tilbage på kollegiet klokken 23. Der må ikke drikkes alkohol på skoleområdet, og det er per engelsk lov forbudt for alle under 18 år at købe alkohol.

Transfer-service

Ved ankomst til London Heathrow, Gatwick eller Stansted lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi i Cambridge og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal helst ske i tidsrummet 8 - 21. Transfer er på denne rejse inkluderet i prisen.

I sprogrejsen til Cambridge er følgende inkluderet​

  • Retur transferservice fra/til lufthavnen
  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen​
  • 20 eller 28 lektioner á 45 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser
  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter
  • 1 ekskursion om ugen
  • Indlogering på sprogskolens kollegium i enkelt- eller dobbeltværelse
  • Helpension
  • Niveautest ved ankomst, samt undervisningsmaterialer
  • Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge i alderen 8-17 år er der flere valgmuligheder under programtypen Young.

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk