Sprogrejse & frivilligt arbejde​

​Kunne du tænke dig at komme på sprogkursus og samtidigt eller efterfølgende lave frivilligt arbejde på den givne destination? Dette er den perfekte kombination for både at forbedre dine sprogkompetencer gevaldigt samtidigt med at du kommer ind under huden på en fremmed kultur samt får dig en unik og øjneåbnende oplevelse. Du kan fx tage på sprogkursus i 2-4 uger og derefter lave frivilligt arbejde i 2-8 uger. Ja, der er i virkeligheden et hav af kombinationsmuligheder alt efter hvordan din tidsramme ser ud.

Arbejdsområder

Afhængigt af hvor du gerne vil hen, tilbydes der forskellige former for frivilligt arbejde, fx inden for følgende arbejdsområder:

  • ​Dyrepasning
  • Miljøprojekter
  • Undervisning
  • Socialt arbejde
  • Landbrug og andet dagligdagsarbejde i oprindeligt, indiansk samfund
  • Byggeprojekter
  • Sundhed​

Det er muligt at tage med Eurostudy på sprogkursus og frivilligt arbejde på bl.a. følgende destinationer:​

Planlægning

Et ophold med sprogkursus + frivilligt arbejde i udlandet kræver lidt mere planlægning end blot et sprogkursus – der findes mange muligheder og kursussammensætninger. 

Du skal overveje, hvor længe du gerne vil (eller har brug for at komme) på sprogkursus forud for det frivillige arbejde, hvor længe du vil lave frivilligt arbejde, hvor mange timer du ønsker at arbejde om ugen, hvordan du vil indlogeres mm. Det anbefales også at du læser vores side om skræddersyede programmer og gør dig de anbefalede overvejelser omkring kursustype, indlogering, forplejning mm. 

Når du har gjort dig sådanne overvejelser, anbefaler vi alle interesserede at kontakte os på telefon 5671 6566 eller via e-mail eurostudy@eurostudy.dk, så vi sammen kan finde den bedste mulighed for sprogkursus og frivilligt arbejde i udlandet til netop dig.​

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info