Lær engelsk i Valletta, Malta

40+ sprogrejse

​Maltas hovedstad Valletta byder på et hav af storslåede bygninger, imponerende fæstninger og smukt udsmykkede kirker. Valletta blev opført efter Den Store Belejring i 1565 og er en af de mest prangende byer i Europa.​ Byen blev sågar i 1980 optaget på UNESCO's Verdensarvsliste.

Malteserne kalder den blot Il-Bent – byen. For selv om andre byer på Malta er større, så betragtes Valletta som den rigtige by, både hovedstad, storby og midtpunkt for handel og kultur. Der bor kun ca. 9000 i byen, men om dagen er der et mylder af mennesker, når byen fyldes af både maltesere og turister fra hele landet, som kommer for at handle og opleve. Der er gang i den, både på gaden, på caféer og restauranter, mens om aftenen bliver der forholdsvis stille.

Der er visse steder, som du absolut bør opleve ifm. din sprogrejse til Valletta, som fx Stormesterens Palads, St. John’s Co-Cathedral, Manoel Teatret, Upper Barrakka Gardens og Valletta Waterfronts.


UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER​​

Sprogskolen

Sprogskolen, som ligger i hjertet af Valletta, består i en helt nyrenoveret moderne bygning med 15 klasseværelser med aircondition og interaktive whiteboards. Der er wifi overalt på skolen, moderne og rummelige student lounges til pauserne, og ikke mindst en prangende tagterrasse med den mest fantastiske udsigt over Vallettas havneområde.

Eleverne kan med fordel tage ud og se nogle af de mange historiske bygninger og andre turistattraktioner i området efter skoletid. Der er spækket med forretninger, caféer, restauranter, museer, barer osv. i de smalle og hyggelige gader omkring skolen. Der er desuden en spændende international stemning på skolen, idet de får elever fra hele verden på deres kurser.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Valletta er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser.

Alle elever får en niveautest på første kursusdag, ud fra hvilken de bliver placeret på et hold med et passende niveau. Der er inkluderet 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge.

OBS: Dette kursus er egnet og planlagt til "mature age students", dvs. personer i den modne alder. Der er altså ikke, som på de fleste andre 50+ programmer, et krav om at du er fyldt 50 år, men programmet er primært henvendt til denne aldersgruppe. 

Indlogering og forplejning

​Du kan enten blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.

Eller du kan blive indlogeret på enkeltværelse i en delelejlighed (med andre sprogrejseelever) og uden forplejning

​​Prisen er den samme for disse to muligheder.

Aktiviteter og ekskursioner​

​På denne 50+ rejse er der et fuldt arrangeret aktivitets- og udflugtsprogram. Du vil typisk have undervisning om formiddagen, og aktiviteter om eftermiddagen og i weekenden. Aktiviteterne om eftermiddagen og i weekenden er specielt henvendt til sprogskolens studerende i den modne alder og kan omfatte fx guidet tur i Valletta by, bådtur til Blue Grotto, tur til nord- og sydsiden af Malta, tur til Gozo, guidet tur til 'Medieval Three Cities', Medina-tur mm. Der vil ligeledes både være en velkomstfest ved ankomst og en farvel-fest i slutningen af rejseperioden.

Transfer-service

Ved ankomst til Malta Lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til logiet, og du vil ligeledes blive kørt fra logi til lufthavn ved hjemrejse.

Rejseperioder

Der er følgende fastlagte 2-ugers rejseperioder for dette program:

11/3 - 24/3 - 2018

15/4 - 28/4 - 2018

20/5 - 2/6 - 2018

23/9 - 6/10 - 2018

21/10 - 3/11 - 2018

I sprogrejsen til Valletta er følgende inkluderet:

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Niveautest ved ankomst til sprogskolen​
  • ​50+ engelskkursus med 20 lektioner á 45 minutter pr. uge
  • ​Stort aktivitetsprogram med mange spændende udflugter og aktiviteter for 50+​
  • ​Indlogering i enkeltværelse hos værtsfamilie med halvpension (eller i delelejlighed uden forplejning)
  • ​Transferservice ved ankomst til og afrejse fra Malta​
  • ​Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for 50+, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk