Lær spansk i Cadiz, Spanien

50+ sprogrejse

​Cádiz er én af de smukkeste og hyggeligste spanske byer med en historie, som strækker sig tilbage til år 1.100 f. kr. Nyd en gåtur gennem de elegante torve og gader i byen, nyd den spanske atmosfære og slap helt af. En ægte spansk, uspoleret perle! Cádiz har en gennemsnitstemperatur på 19 grader og mere end 3.100 solskinstimer om året. Disse timer kan med stor fordel nydes på Cádiz’s imponerende lange hvide sandstrande, som er kendt som nogle af de smukkeste strande i Spanien. Cádiz er efter spanske forhold en lille by med kun 150.000 indbyggere, hvilket skaber en tryg og sikker atmosfære, og med næsten alt i gå-afstand. Mange andre spansker byer er blevet ødelagt af masseturisme, men denne perle er en undtagelse.

Vil man opleve ægte spansk gastronomi, kultur, Europas flotteste sandstrande, så er Cádiz det helt rigtige sted at tage til.


UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Sprogskolen er beliggende i den gamle og hyggelige bydel i Cádiz, ca. 20 minutters gang fra byens tog- og busstation, og 5 minutters gang fra stranden. Området byder på et utal af tapasbarer og caféer, hvor man kan nyde denne fantastiske bydel. Skolen har til huse i en traditionel bygning i 3 etager med front ud til et hyggeligt og stemningsfuldt torv, hvor pauserne med stor fornøjelse kan tilbringes. Skolen har 7 gode klasselokaler og er således en lille sprogskole med stor personlighed! 

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Cádiz er som på alle vore andre sprogrejser af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser med 3-8 studerende. Den første kursusdag vil dit spanskniveau blive testet, og herefter vil man blive placeret i den klasse, der passer bedst til ens spanskniveau. På 50+ sprogrejsen til Cádiz er der inkluderet 20 generelle spansklektioner pr. uge, og derudover får du 2 ekstra lektioner om ugen i spansk historie og kultur. 

Indlogering og forplejning

​Du vil blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension. Det er muligt at tilkøbe helpension. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.

Aktiviteter og ekskursioner​

​På denne 50+ rejse er der et kultur- og ekskursionsprogram inkluderet. Du vil typisk have undervisning om formiddagen og aktiviteter om eftermiddagen. Aktiviteterne er specielt henvendt til sprogskolens 50+ studerende og giver dig en unik mulighed for at øve dit spanske i praksis. Ekskursionerne kan fx være tapas tour, dagstur til Jerez, White Village, Castles tour, besøg til museer eller Flamenco show.

Transfer-service

Ved ankomst til Jerez eller Sevilla Lufthavn har du mulighed for at blive afhentet af en fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet. Du vil ligeledes få transport tilbage til lufthavnen ved afrejse hvis dette ønskes. Ankomst skal ske på søndage og afrejse på lørdage.

Rejseperioder

Der er 3 fastlagte rejseperioder for dette program med 2-ugers varighed.

23/04/18 - 06/05/18

04/06/18 - 16/06/18

19/11/18 - 01/12/18

I sprogrejsen til Cádiz er følgende inkluderet:

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • ​Niveautest ved ankomst til sprogrejsen
  • ​Spanskkursus med 20 lektioner pr. uge
  • ​Undervisningsmaterialer
  • Eftermiddagsaktiviteter og udflugter
  • ​Logi hos lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension
  • ​Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for 50+, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk