EUROSTUDY’S NYHEDSBREV

- Til dig som vil holdes orienteret om vores sprogrejser

Hvad er fordelene ved Eurostudy’s nyhedsbrev?

Eurostudy’s nyhedsbrev kommer som e-mail fem til seks gange om året og giver dig en masse fordele. Formålet med vores nyhedsbreve er at skabe interesse om og sikre kendskab til Eurostudy International og de sprogrejser vi udbyder. Du vil modtage tilbud, personlige anbefalinger og masser af inspiration. Vil du have del i det, så tilmeld dig vores nyhedsbrev med det samme. 


Hvordan tilmelder du dig?
Det er meget nemt. Klik på linket herunder og modtag nyhedsbrevet næste gang det sendes ud. Vi glæder os til at inspirere dig.

Klik her for at tilmelde dig Eurostudy's nyhedsbrev​

Betingelser for tilmelding til nyhedsbrev

Ved tilmelding til Eurostudy’s nyhedsbrev accepterer jeg, at Eurostudy løbende udsender nyhedsbreve med aktuelle nyheder og tilbud på e-mail. Eurostudy’s nyhedsbreve kan indeholde markedsføring i form af bannere eller lignende. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her. ​Eurostudy benytter internettjenesten MailChimp til at sende vores nyhedsbreve ud. Ved tilmelding, accepterer jeg derfor ligeledes at MailChimp behandler min mailadresse i henhold til

deres Privacy Policy og Terms.

Framelding

Ønsker du på et senere tidspunkt at framelde dig nyhedsbrevet, finder du nederst i nyhedsbrevet et link til afmelding. Alternativt kan du kontakte os på mail: eurostudy@eurostudy.dk, så sørger vi for at afmelde dig

​På vores prisberegner herunder, finder hurtigt og let såvel pris samt hvorvidt, der stadigt er ledige pladser.
​Hvis du bruger Mobil, Ipad, eller Notebook, så
klik her

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.