Hvilket skal du vælge at lære (først)?

​Listen af gode grunde til at forbedre eller lære et nyt sprog har ingen ende. Sprog er en endeløs kilde til spændende læring og uforglemmelige oplevelser.

Sprog fungerer på mange måder som nøgler til at åbne forskellige lande, samfund, mennesker og muligheder op. Alle sprog kan og tilbyder noget forskelligt, så hvordan vurderer du, hvilket sprog, du skal lære?

Skyd effektivt din sprogindlæring i gang med en sprogrejse

Der er mange måder at lære sprog på. Man bl.a. få undervisning på en aftenskole, man kan benytte en sprog-app, man kan tage et online-kursus. Men den bedste, hurtigste og mest effektive måde at lære sprog på, er at få undervisning og opholde sig i et land, hvor det snakkes.​ Med EuroStudy International kan du blandt andet komme på sprogrejse til spændende sprogskoler og destinationer i England, USA, Malta, Wales, Frankrig, Tyskland, Østrig, Spanien, Argentina og Italien.

Engelsk

Engelsk er nærmest blevet den globale tidsalders officielle sprog. Overalt i verden lærer man engelsk i skolerne, ofte fra en tidlig alder, og derfor er engelsk også sproget, flest mennesker snakker i verden.

Allerede fra de lave klasser i folkeskolen i det danske skolesystem, er engelsk en signifikant del af skoleskemaet. Derfor er engelsk også et af de centrale fag, man i folkeskolen og gymnasiet får karakterer for og bliver eksamineret i. Der er derfor et højere karaktergennemsnit at hente, hvis du er god til engelsk. Måske er din højere karakter i engelsk i gymnasiet lige præcis det, der hjælper dig op på det snit, der skal til for at komme ind på din drømmeuddannelse.

Næsten hvorend du bevæger dig i verden, er der god mulighed for at støde ind i nogen, der snakker engelsk. Det gør dine chancer for at kunne kommunikere medMange internationale virksomheder opererer på engelsk på tværs af landegrænser, så dine karrieremuligheder vil få et stort boost, hvis du mestrer det engelske sprog.

Fransk

Tysk

Spansk

Italiensk

Nysgerrig på at komme ud og opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os!

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig og tysk Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-18 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50. 

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt