Infomøder om vores Young og GO sprogrejser i 2019

Hos Eurostudy International ønsker vi at sikre, at både de unge, som skal på Young eller GO-sprogrejse, og deres forældre, føler sig velinformerede og trygge ved den sprogrejse de er tilmeldt eller overvejer at tilmelde sig. Derfor afholder vi som en ekstra service informationsmøder i København (Kastrup) og Vejle for alle unge, som er tilmeldt en sprogrejse, samt deres forældre (søskende er også velkomne). 

Unge, som endnu ikke er tilmeldt, men overvejer det, er også meget velkomne til at deltage ved disse møder sammen med deres forældre. På informations-møderne giver vi generelle informationer om, hvad man kan forvente af sin Young eller GO-sprogrejse og hvordan den generelle struktur på disse rejser er.

Vi afholder et infomøde i Vejle og København (Kastrup).

Vejle - Onsdag d. 12. juni 19, kl. 19.00 - 20.15

UngdomsCenter Vejle – 10.kl skole

Nyboesgade 35A

7100 Vejle

​På det tidspunkt parkere gratis i gården, så der skal man bare køre ind. Det ligger meget centralt i Vejle – ved en rundkørsel lige over for kommunen og skråt overfor Politi stationen.
​​Find vej til UngdomsCenter Vejle​

København (Kastrup) - Torsdag d. 13. juni 2019 , kl. 18.00 - 19.15 eller 19.30 - 20.45

Amager Strandvej 392, 2770 Kastrup. Amager Strandvej 392, ligger tæt på lufthavnen, og lidt efter sidste afkørsel inden Sverige. Metrostation er Kastrup ST., og bus 5C kører til døren (Den Blå Planet). 2 timer gratis parkering i gården.​

​Find vej til ​Amager Strandvej 392

Vi glæder os meget til en hyggelig aften sammen med dig og dine forældre!


Kontakt os venligst på telefon 56716566 eller på eurostudy@eurostudy.dk hvis I har spørgsmål vedrørende vores infomøder. 

 
 
 
 
 
Er du allerede tilmeldt en sprogrejse via Eurostudy? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​På vores prisberegner herunder, finder hurtigt og let såvel pris samt hvorvidt, der stadigt er ledige pladser.
​Hvis du bruger Mobil, Ipad, eller Notebook, så
klik her

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en dansk organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.