USA

Miami

Miami

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 420.000 indbyggere.
  • Sprog: Engelsk
  • Fun fact: Det blev officielt en by i 1896 efter lokal forretningskvinde Julia Tuttle, tilskyndet en jernbane mogul at ekspandere ind i området -Miami er den eneste større amerikansk by at være grundlagt af en kvinde .
  • Eurostudy anbefaler: Et besøg til Venetian Pool som 1923 blev omdannet fra et koralrev-stenbrud til en venetiansk pool. Det er kultur og vandland på samme tid, på en lidt anden måde.
  • Det skal du spise i Miami: Tag til Key West, og bliv betaget af atmosfæren på stedet. Her er kulørte drinks, lækre mexicanske retter, og det hele skal helst nydes i en afslappet og hyggeligt stemning.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Miami

Miami - én kosmopolitisk atmosfære med et strejf af Caribien!

​Miami er en af USA´s mest pulserende byer - med det tropiske blå vand, kridhvide sandstrande og tårnhøje palmer som allevegne skyder i vejret. Pastelfarvede, aerodynamiske former og neonlys. Alt dette kombineret med fantastiske restauranter, et natteliv i verdensklasse, og de mest elegante designforretninger, gør Miami til et " must see".

Beliggende i staten Florida, og med et indbyggertal på ca. 5,5 millioner, er det USA´s fjerdestørste by. Miami er en by med fuld fart på, og hvert år bliver utallige turister lokket til byen pga det altid gode vejr og de mange seværdigheder som Florida byder på.

Den berømte "Ocean Drive", som løber gennem det kendte Art Deco distrikt i South Beach, er stedet, hvor man har mulighed for at se på den farverige vrimmel af turister, rige wannabees og ægte kendisser, som alle slentrer ned af den måske mest berømte strandboulevard i verden.

I forstaden Coral Gables som går under betegnelsen den smukke by, finder man Miami´s svar på "Bel Air". Her finder man eksklusiv shoppingmuligheder, og imponerenede store villaer i middelhavsstil med kunstfærdige springvand, der blev anlagt i 1920´erne.

Nord for Coral Gables, finder man Little Havana, som er eksilcubanernes hovedstad. Her er en autentisk stemning med førførende salsamusik i gaderne og imens sidder mændene på gadehjørnerne og spiller domino. Her finder man desuden gaden "Calle Ocho" samt mange af de utallige cigarforretninger og fabrikker.

Det findes et hav af oplevelser i Florida. Drømmer du om at gå på opdagelse under havets overflade, er der rig mulighed for det, da Nordamerika´s største koralrev ligger syd for Miami. Du finder desuden seværdigheder som Disney World, Universal Studios, NASA - Kennedy Space Center, Everglades National Park, som er alligatorernes paradis, og helt syd finder du Key West, hvor du får caribisk stemning og smukke solnedgange, og hvor Ernest Hemmingway residerede.

Alt i alt er Miami den perfekte destination for dig, der drømmer om en sprogrejse i solrige, eksklusive og pulserende rammer.


Sprogskolen i Miami

​Denne sprogskole er en af de mest anerkendte og bedste privatskoler i Florida. Sprogskolen er beliggende ved South Beach og tre gader fra stranden og et stenkast fra de mange restauranter og butikker. Sprogskolen har til huse i en smuk Art Deco bygning, og kan tilbyde 18 store undervisningslokaler alle med moderne multimediecenter, wi-fi, lounge område, snack og drikkeautomat, kaffemaskine og tagterrasse.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

​På vores prisberegner herunder, finder hurtigt og let såvel pris samt hvorvidt, der stadigt er ledige pladser.
​Hvis du bruger Mobil, Ipad, eller Notebook, så
klik her

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en dansk organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.