USA

Boston

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 640.000 indbyggere
  • Sprog: Engelsk
  • Fun fact: Boston var en af de første byer, som englænderne grundlagde ved ankomsten til Amerika, og for mange af de første nybyggere var Boston og Massachusetts gateway til det nye kontinent
  • Eurostudy anbefaler: Brug et par timer på The Freedom Trail som er en godt fem kilometer lang rute rundt i Boston, markeret med røde striber eller mursten. Undervejs kommer du forbi de vigtigste lokaliteter, der er direkte forbundet med den amerikanske uafhængighedskamp.
  • Det skal du spise i Boston: Prøv Cracker Jack som snack, som er karameldyppede popcorn, og som hører sig til enhver god amerikansk baseball kamp.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Boston

Boston - City of neighborhoods!

Sprogrejse USA? Så er Boston absolut en af de bedste muligheder. Boston er beliggende på den nordøstlige kyst af USA i regionen New England, og det er den mest internationale by i Amerika. Boston er en utrolig spændende by, hvor bl.a. computer og bioteck-revolutionen startede, og hvor det akademiske liv er koncentreret. Ikke nok med det, byen har også en rig historie og en fantastisk arkitektonisk arv. Nationens ældste og mest berømte universitet, Harvard, er beliggende her, sammen med ca. 60 andre colleges og universiteter. Uden for byen finder man et helt andet landskab med lange atlantiske strande og smukke bjerglandskaber. I weekenden vil man nemt kunne tage en tur til fx New York, Montreal, Vermont’s Green Mountains og mange flere spændende steder. Dette er bestemt en by, man aldrig vil glemme!

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig ligeledes her

​Scroll hen over det lille "i" eller boksen i højre side for ekstra info. Når du har besluttet dig for en sprogrejse, bedes du udfylde hele tilmeldingsformularen her nedenfor, hvor du først finder prisen (se den blå boks). Husk du kun skal betale depositum på kr. 2.000,- nu, og resten 6 uger før udrejsen.

I tilfælde af at udenrigsministeriet fraråder udrejse til din værtsland (rød), eller værtslandet ikke tillader indrejse på grund af Covid-19
​og du derfor alligevel ikke ønsker at rejse, vil alle indbetalte beløb (også depositum) for sprogskolen blive refunderet.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.