USA

Boca Ratón

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 85.000 indbyggere
  • Sprog: Engelsk
  • Eurostudy anbefaler: : Boca Raton ligger ikke længere væk end et besøg i Walt Disney World er køreturen værd. Selv voksne kan blive fascineret af det magiske univers som Walt Disney skabte i starten af 1930'erne.
  • Det skal du spise i Boca Ratón: Prøv en burger på en amerikansk Diner, og sug stemningen til dig.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Boca Ratón

  • Young (se programinfo her)

Boca Ratón - Oplev amerikansk kultur ​i USA´s ubestidte solskinsstat Florida.​

​Sprogrejse til USA som inkluderer solskins garanti. Florida er kendt som ”Solskinsstaten” i USA og er hjemsted for verdensberømte turistattraktioner, som fx Walt Disney World, Everglades National Park og Kennedy Space Center. Floridas største shoppingcenter, Sawgrass Mills Mall, ligger kun få kilometer fra Boca Raton, som er beliggende ned til havet i den sydøstlige del af Florida. Så gør dig klar til en masse sjov på stranden. En forbedring af dit engelske vil være ”a piece of cake”, når man færdes blandt de lokale i det hyggelige Boca Raton.


Boca Raton i Florida er den perfekte destination til en sprogrejse for dig, der er mellem 13 og 18 år, og som gerne vil kombinere seriøs engelskundervisning med sol, varme og strand!


Sprogskolen i Boca Ratón

​Denne sprogrejse finder sted på flotte Lynn University, som er et privat universitet, og hvor der findes helt uovertrufne faciliteter. De fleste undervisningslokaler er beliggende i sprogskolens store hovedbygning, men andre er beliggende i kort gåafstand på universitetsområdet. Sprogskolen har et bibliotek og et ”computerlab” med gratis trådløst internetadgang inden for specielle tidsrum.


Sprogskolen kan derudover byde på, fx gymnastiksal, swimmingpools, tennis-, volleyball-, basketball- og fodboldbaner, som er tilgængelige fra kl. 17 på hverdage og hele dagen i weekenden.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.