Tyskland

Oberwesel

K​ort og godt

Indbyggertal: ca. 3000 indbyggere

Sprog: Tysk

Fun fact: Oberwesel er kendt som tårnenes by!

Eurostudy anbefaler: Det facinerende middelalder Slot Schönburg!

Det skal du spise i Oberwesel: Brötchen, postej og pølser.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Oberwesel

Oberwesel – Middelalderkultur i naturskønne omgivelser

Oberwesel er en utrolig smuk by beliggende i Mellemrhindalen i Midttyskland. Byen har et indbyggertal på blot små 3000 personer. Oberwesel er en historisk og kulturel meget interessant by, der hver sommer tiltrækker turister fra hele verden. Oberwesel summer af historiens vingesus og har en charme, der ikke kan sammenlignes med noget andet sted i Tyskland.


Livet i Oberwesel er meget afstressende og på ingen måde hektisk, som man tit kan opleve det i større byer. Oberwesel oser af landsbystemning, og på trods af byens størrelse er der masser at give sig til. Du kan gå tur i byens middelalderlige centrum, hvor du stadig den dag i dag finder 21 originale middelaldertårne. Desuden er Oberwesel kendt for sin Riesling vinproduktion, og hvert år i september afholdes der en vin festival.

Oberwesel er simpelthen den perfekte destination for en sprogrejse til Tyskland, hvis du gerne vil opleve Mellemrhindalen når den er bedst.

Sprogskolen i Oberwesel

​Sprogskolen i Oberwesel er del af en større sprogskole organisation, der hver sommer, de sidste mange år, har arrangeret sommer camps for unge der gerne vil træne deres tyske sprogkundskaber. Det er en international sprog-camp, og der vil være andre unge fra hele verden.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk