Tyskland

München

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 1,4 millioner
  • Sprog: Tysk
  • Fun fact: Den verdenskendte Oktoberfest afholdes i München, og her er der garanti for at møde en ægte tyroler.
  • Eurostudy anbefaler: Et besøg på Münchens største fødevaremarked Viktualienmarkt, hvor mange lokale køber ind. Frugt, oste, kød og fisk er bare nogle af de delikatesser, man kan tage med hjem.
  • Det skal du spise i München: Currywurst er ikke til at komme udenom i München. Prøv den, og bliv overrasket!

Hvilke programtyper tilbyder vi i München

München - imponerende og traditionsbundne München!

​Oktoberfest og Biergarten - læderbukser og Bayersk hornmusik. Ingen andre byer kan give et bedre eksempler på tyske traditioner og kultur end byen München.

Beliggende i det syd-østlige Tyskland og med ca. 1,4 millioner indbyggere, er det Tysklands tredjestørste by og hovedsæde for bilproducenten BMW.
Når man ankommer til München, er man ikke et sekund i tvivl om, at det er her, det tyske ord "Gemütlichkeit " stammer fra. Imødekommenhed og hjælpsomhed er blot nøgleord for indbyggerne i München, og man mærker hurtigt, at man føler sig varmt velkommen.

Weisswurst eller Pretzels er blot nogle af de delikatesser som man kan nyde i den 3,7 km2 store, verdensberømte og imponerende engelske have, som ligger centralt i byen og er større end selve Central Park i New York. Hvis vejret er godt, kan man ane de smukke Bayerske Alper, som omgiver byen. München har alt at byde på. Det er en by som er fyldt med smukke pladser, og den er et shoppingmekka ud over det sædvandlige. Gaderne omkring Marienplatz danner rammerne for Münchens Altstadt, og her finder man hyggelige gader med alt lige fra secoundhandbutikker til trendy luksusmærker og fra delikatesser til grønthandlere.

I München får du hele pakken, og foruden ovenstående har du mulighed for at opleve byens mange serværdigheder. Med mere end 10 universiteter i byen og over 80.000 studerende, er det intet problem for byen at være ung og livlig. Alt dette gør München til den helt perfekte destination for en sprogrejse med fokus på kvalitet og seriøsitet.


Sprogskolen i München

​Sprogskolen er en af de mest anerkendte og bedste private sprogskoler i Tyskland. Sprogskolen er beliggende helt centralt og i det mest travle område af München. Skolen ligger blot få minutters gang fra de store shoppingcentre og lige ved hovedbanegården. Der findes 11 veludstyrede og lyse undervisningslokaler på skolen, multimediecenter, Wi-Fi, computere, cafeteria og en tagterresse, hvor de studerende har mulighed for at slappe af i solen, eller tage et slag bordtennis

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig ligeledes her

​Scroll hen over det lille "i" eller boksen i højre side for ekstra info. Når du har besluttet dig for en sprogrejse, bedes du udfylde hele tilmeldingsformularen her nedenfor, hvor du først finder prisen (se den blå boks). Husk du kun skal betale depositum på kr. 2.000,- nu, og resten 6 uger før udrejsen.

I tilfælde af at udenrigsministeriet fraråder udrejse til din værtsland (rød), eller værtslandet ikke tillader indrejse på grund af Covid-19
​og du derfor alligevel ikke ønsker at rejse, vil alle indbetalte beløb (også depositum) for sprogskolen blive refunderet.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.