Tyskland

Frankfurt

Frankfurt​

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 690.000 indbyggere
  • Sprog: Tysk
  • Fun fact: Lufthavnen i Frankfurt er Europas 3. største.
  • Eurostudy anbefaler: Tag et afslappende besøg i Palmengarten, som er Europas største botaniske have.
  • Det skal du spise i Frankfurt: Prøv choucrote som er sauerkraut med pølser, saltede kød, pålæg og måske kartofler. Udtales SJU-KRUT.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Frankfurt

Frankfurt - En af de mest internationale og farverige byer i Tyskland!

​Oplevelser og overraskelser er blot nogle af de ord som beskriver Frankfurt bedst.

Beliggende i det midt-vestlige Tyskland og med en befolkning på ca. 659.000 indbyggere er det Tysklands femtestørste by. En by som vil forbavse de fleste i enhver henseende.

Frankfurt er byen, som er fuld af kontraster, klicheer og overdrivelser men selvfølgelig er rig og elegant, travl og hektisk og hjemsted for Tysklands børs, og samtidigt den vigtigste finansielle by i landet.

I bagrunden af den glamouriøse skyline, finder man byens mange teatre, museer, gallerier og natklubber.
Selvom Frankfurt har et mindre indbyggertal end München og Berlin, er det en metropol som er mere international og kosmopolitisk end enhver anden tysk by. Her bor 180 forskellige nationaliteter dør om dør, og her kan man især over sommeren opleve byens unikke og farverige charme.
I weekenderne, når solen skinner og spejler sig i Main-flodens, dækker mange op til picnic ved bredden, mens kaproerne på vandet yder deres bedste.
Den årlige kulturparade danner rammerne for de mange nationaliteter, som byen huser og det er her man oplever de mange forskellige grupper af nationaliteter, dansende i deres traditionelle kostumer til etnisk musik.


Sprogskolen i Frankfurt

​Sprogskolen er en af de mest anerkendte og bedste private sprogskoler i Tyskland. Sprogskolen er beliggende i Frankfurts dejligste område og ikke uden grund. Området blev ødelagt under Anden Verdenskrig og genopbygget helt på ny. 

Floden Main løber langs omådet, og hér finder man mange af Frankfurts museer liggende side om side med byens sandstrande, hvor man kan dvæle under palmetræerne eller tage et spil beachvolley. Sprogskolen har 7 store undervisningslokaler med aircondition, moderne multimediecenter, wi-fi, og cafeteria, hvor der bla. er mulighed for at købe drikkevarer. Sprogskolen har en lang række internationale godkendelser og udmærkelser bag sig. Der er i særdeleshed tale om én af de bedste og mest seriøse sprogskoler på det tyske marked.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

​På vores prisberegner herunder, finder hurtigt og let såvel pris samt hvorvidt, der stadigt er ledige pladser.
​Hvis du bruger Mobil, Ipad, eller Notebook, så
klik her

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en dansk organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.