SPROGSKOLE Frankrig

Antibes

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 77.000 mennesker
  • Sprog: Fransk
  • Fun fact: Commune Libre du Safranier har sin egen borgmester
  • Eurostudy anbefaler

    Den gamle bydel er meget charmerende med sine små snoede gyder og stræder som er fyldt med hyggelige restauranter, særprægede butikker, små torve og ikke mindst det lokale marked, Marche Provencal.

  • Det skal du spise i Antibes: Forkæl dig selv, og smag en ægte fransk Créme brûlée til dessert

Hvilke programtyper tilbyder vi i Antibes, vores sprogskole i Frankrig

Antibes - en by fyldt med charme!

​I hjertet af Côte d' Azur, mellem Nice og Cannes, ligger den hyggelige by Antibes. Livlige boulevarder, hyggelige små snævre gader, fremragende strande, solbadede terrasser, shopping, gæstfri befolkning - alt til den perfekte sprogrejse!


Foruden ovenstående byder Antibes på en verdensberømt jazzfestival, den største yachthavn ved Middelhavet og enhver form for vandsport. Antibes er hjembyen for det traditionelle middelhavsliv med provencalske markeder, travle, små gader og historiske huse fulde af charme. Denne sprogrejse er perfekt for studerende, som har et basisniveau af fransk, og som ønsker at forbedre dette i dejlige sommerlige omgivelser i det smukke Antibes.


Sprogskolen i Antibes

Vores sprogskole i Antibes er en af de mest anerkendte i Sydfrankrig, og den modtager hver eneste uge sprogrejsestuderende fra hele verden. Sprogskolen er beliggende i hjertet af Antibes, 800 meter til centrum og 1,5 km fra de smukke strande.

Denne sprogskole er beliggende i en smuk provencalsk bygning, som er omgivet af en imponerende have med tusindvis af blomster. Der bydes på 13 indendørs- og 4 udendørs klasselokaler, bibliotek, terrasse med havudsigt, trådløst internet og meget mere. Underviserne på skolen er alle universitetsuddannede, og de har stor erfaring i at undervise udenlandske studerende i deres modersmål.​ Skolen benytter flere kollegier rundt om i Antibes. Bemærk vi kan ikke love, at alle vores elever kommer til at bo på kollegiet, der ligger i forbindelse med sprogskolen.

Programinfo og tilmelding til sprogrejse til Frankrig

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.