Spanien

Nerja

K​ort og godt

  • Indbyggertal

    Ca. 14.000 indbyggere

  • Sprog: Spansk
  • Fun fact: Området omkring Nerja kaldes for Middelhavets balkon, og med god grund, da du finder utallige smukke udsigtsposter omkring byen.
  • Eurostudy anbefaler: Der findes utallige naturoplevelser omkring Nerja, men en af de bedste er et besøg i drypstenshulerne ved Cueva de Nerja.
  • Det skal du spise i Nerja: Med en beliggenhed så tæt på Middelhavet, kommer du ikke udenom de mange lækre retter med fisk og skaldyr. Prøv fx makrel-sushi, insalata malaguena, der består af appelsin, løg og torsk, og bacalao (klipfisk, tørret med salt).

Hvilke programtyper tilbyder vi i Nerja

Nerja - Middelhavets balkon

​Nerja er en lille by med 20.000 indbyggere beliggende på Costa del Sol, ca. 50 minutters kørsel fra Málaga. Byen er omgivet af bjerge og smukke strande og byder de besøgende på et dejligt klima med en middeltemperatur på omkring 20 grader året rundt. 


Der har boet folk i Nerja siden stenalderen, men byen har sit navn og oprindelse fra araberne, som kaldte byen Narixa. Den venlige befolkning, deres traditioner og byens placering gør Nerja til det ideelle sted for en sprogrejse.


Sprogskolen i Nerja

​Sprogskolen i Nerja er beliggende i hjertet af den gamle bydel, i en typisk andalusisk bygning, med kun få minutters gang til logier, forretninger og strande. Skolen består af 12 klasselokaler, en boghandel, et bibliotek, et multimedierum og en cáfe. Sprogskolen har desuden smukke og charmerende omgivelser i form af deres egen eksotiske have med mange smukke og spændende planter, og alt kan benyttes af de studerende. Skolen er den mest anerkendte af sin slags i Nerja, og den har ligeledes både internationale og nationale anerkendelser.

Undervisningen på sprogskolen i Nerja er som på alle vore andre sprogrejser af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalfikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit spanskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit spanskniveau.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig ligeledes her

​Scroll hen over det lille "i" eller boksen i højre side for ekstra info. Når du har besluttet dig for en sprogrejse, bedes du udfylde hele tilmeldingsformularen her nedenfor, hvor du først finder prisen (se den blå boks). Husk du kun skal betale depositum på kr. 2.000,- nu, og resten 6 uger før udrejsen.

I tilfælde af at udenrigsministeriet fraråder udrejse til din værtsland (rød), eller værtslandet ikke tillader indrejse på grund af Covid-19
​og du derfor alligevel ikke ønsker at rejse, vil alle indbetalte beløb (også depositum) for sprogskolen blive refunderet.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.