Spanien

Madrid

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 3,3 millioner indbyggere
  • Sprog: Spansk
  • Fun fact: Madrid har sit navn fra det arabiske Magerit, hvilket betyder sted med mange vandløb
  • Eurostudy anbefaler: Parque de Retiro er et rigtigt hyggeligt sted at tage hen, når man er i Madrid. Det ligger ikke langt fra kunstmuseet Prado, så man kan passende besøge begge.
  • Det skal du spise i Madrid: Prøv en ægte spansk tapas i Spaniens hovedstad!

Hvilke programtyper tilbyder vi i Madrid

Madrid - den ultimative storbyoplevelse!

​Sprogskole i Spanien? Skal det være Madrid? Spaniens hovedstad, er en af Europas mest spændende byer, hvor nyt og gammelt for alvor mødes. En by som aldrig sover, og som har alt det, man går og drømmer om. En by, hvor man kan nyde en gåtur gennem de historiske gader, vinduesshoppe eller blot indånde den smukke gamle hovedstad og møde den venlige og altid hjælpsomme spanske befolkning. Man kunne også nyde den lækre spanske mad på en af de utallige små tapasbarer, som alle boomer af lækre spanske specialiteter. Madrid har meget mere end det! Byen er verdenskendt for sine museer, arktektur og et livligt natteliv, som ikke findes bedre andetsteds. Madrid er og bliver den ultimative storbyoplevelse med et pragtfuldt varmt klima det meste af året.


Sprogskolen i Madrid

​Sprogskolen i Madrid har hvert år mere end 1.700 internationale studerende, og de sætter en ære i at levere et af de bedste sprogundervisningsprogrammer blandt sprogskoler i Spanien. Der er 16 klasselokaler alle med aircondition, lounge, dvd-rum og bibliotek. Denne sprogskole er én af de mest anerkendte og velansete i Spanien. Der tilbydes desuden gratis Wi-Fi på sprogskolen. Det helt specielle og unikke ved netop denne sprogrejse er først og fremmest den høje undervisningsstandard af sprogskoler i Spanien og nok Madrid's mest engagerede undervisere.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.