Peru

Cusco

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 300.000 indbyggere
  • Sprog: Spansk
  • Fun fact: Cusco er Inkarigets gamle hovedstad, og overalt i byen finder du tegn fra inkaernes tilstedeværelse
  • Eurostudy anbefaler: Katedralen i Cuzco, som kom på UNSCOS verdensarvsliste i 1984, og som er et meget imponerende syn!
  • Det skal du spise i Cusco: Hvis du tør, så er nationalretten i Peru marsvin.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Cusco

Cusco - Inkarigets hovedstad!

​Peru, det fængslende tidligere centrum for Inka imperiet, deler sine grænser med Ecuador, Colombia, Brasilien, Bolivia, Chile og Stillehavet. Dets befolkning på 25 millioner er en blanding af folk med meget forskellige afstamninger: mestitser, europæere, afrikanere, japanere og kinesere.

Spansk og quechua er begge officielle sprog i Peru, og landet består af tre forskellige regioner: det smalle Pacific kystbælte, den brede Andesbjergkæde og Amazonas regnskov. En anden væsentlig ting omkring Peru er, at man finder de fascinerende arkitektoniske ruiner fra Nazca, Moche og Inka-civilisationer, samt de verdensberømte rester af Machu Picchu.

Når du lærer det spanske sprog i Peru, er du sikker på at være tryllebundet af en ubeskrivelig rigdom af spændende traditioner og mangfoldighed i enhver forstand. Denne destination er perfekt til at få en smagsprøve på Sydamerikas forskellige geografiske og imponerende landskaber. En sprogrejse til Peru vil være et minde, du vil have for livet.

Den tidligere hovedstad i Inkariget, Cusco, er en fantastisk by at tage på sprogrejse til. Cusco er beliggende i det sydøstlige Peru med ca. 380.000 indbyggere. Byen var inkaernes hovedstad, og det menes, at det var planen, at byens grundplan skulle ligne en puma. Spanierne ankom til byen i år 1533, og den blev derefter en del af det store dominerende spanske imperium. Byen er i dag en turistmagnet af den anden verden, og den modtager hver eneste år mere end 2 millioner turister. Den smukke og indbydende by har siden år 1983 været på UNESCO's liste, og den er blandt de mest besøgte steder i Peru.

En sprogrejse til Cusco vil være den perfekte løsning for dig der ønsker en storbyoplevelse kombineret med Inkarigets vidunderlige historie og mystik!


Sprogskolen i Cusco

Sprogskolen er beliggende i det hyggelige, historiske centrum omgivet af smukke gamle bygninger og alle de butikker og markeder, du har behov for til indkøb og oplevelser. Kvarteret, hvor sprogskolen er beliggende, er et meget livligt kvarter, meget tæt på Plaza de Armas, et populært mødested i centrum af byen. Det er en lille sprogskole med plads til 60 studerende, så du vil modtage personlig opmærksomhed fra en ivrig stab af personale, som vil hjælpe dig med at få det bedste ud af din sprogrejse til Cusco.

Skolen har til huse i en smuk, antik 2-etagers bygning med 17 klasselokaler, indendørs gårdhave, multimedieværelse, auditorium og meget mere. Sprogskolen er en af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler på markedet i Cusco, og den har en lang række internationale og nationale godkendelser bag sig.

Selve undervisningen finder sted i små, internationale, niveauopdelte hold. Dit spanskniveau vil den første kursusdag blive testet, og du vil derefter blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Du vil blive undervist af universitetsuddannede lærere, der alle brænder for at lære fra sig. Sprogskolen modtager studerende på alle spanskniveauer, fra begynder til meget avanceret.

Praktisk

Da visse vaccinationer anbefales før en rejse til Peru, henviser vi til de vaccinationsanbefalinger, som er udarbejdet af Sikkervaccination.dk. Alternativt kan man kontakte seruminstituttet eller egen læge for at få nærmere information herom.

Programinfo og tilmelding

Du kan se alle detaljer om vores sprogrejseprogrammer i Cusco her. Har du spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

​​

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig ligeledes her

​Scroll hen over det lille "i" eller boksen i højre side for ekstra info. Når du har besluttet dig for en sprogrejse, bedes du udfylde hele tilmeldingsformularen her nedenfor, hvor du først finder prisen (se den blå boks). Husk du kun skal betale depositum på kr. 2.000,- nu, og resten 6 uger før udrejsen.

I tilfælde af at udenrigsministeriet fraråder udrejse til din værtsland (rød), eller værtslandet ikke tillader indrejse på grund af Covid-19
​og du derfor alligevel ikke ønsker at rejse, vil alle indbetalte beløb (også depositum) for sprogskolen blive refunderet.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.