New Zealand

Auckland

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 350.000 indbyggere. Men du finder ca. 1,5 millioner, samlet i forstæderne til Auckland
  • Sprog: New Zealand har to sprog, engelsk og maori. Maorisproget tales dog kun af ca. 8 pct. af maorierne, så engelsk er hovedsproget.
  • Fun fact: Alle newzealændere går under fællesbetegnelsen kiwier
  • Eurostudy anbefaler:  Besøg Sky Tower, som er byens vartegn. Det højeste tårn i New Zealand. Turen op i tårnet begynder langt nede i kælderen, hvor der er udstillinger og videoer om Aucklands historie. Derfra kører elevatorer op til toppen. Dele af gulvet er af glas – meget tykt glas, som man kan stå på, så man får hele Auckland for sine fødder!
  • Det skal du spise i Auckland: Lam i mintsovs, som er landets nationalret.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Auckland

Auckland - Et eventyr i sig selv!

​New Zealand er landet, hvor kiwifrugten kommer fra. Landet er et utroligt naturskønt land præget af høje bjerge og masser af smukke, tropiske strande med hvidt sand. Samtidigt er landets befolkning kendt for at være venlige og imødekommende. På et sprogskoleophold i New Zealand kan du også få mulighed for at prøve landets dominerende sportsgren rugby, som er både vild, voldsom og sjov.


New Zealand består af to hovedøer, en sydlig og en nordlig. På sydøen ligger byen Christchurch smukt mellem de snedækkede South Alps og Stillehavet. Byen er engelsk inspireret med parker og blomstrende haver, og byen er præget af de karakteristiske sporvogne og svævebanen. Her er gode muligheder for aktiviteter som bungy jump og river rafting.

Byen Auckland ligger på nordøen, hvor der er masser af muligheder for at dyrke sejl- og vandsport af forskellig art. Byen er en udpræget havneby og bliver kaldt "City of Sails". Herfra kan man tage en tur med båd for at se delfiner eller nyde den fantastiske udsigt fra Skytower.


Sprogskolen i Auckland

Sprogskolen ligger i byen Auckland, på Nordøen. Den er centralt placeret i centrum, og tæt på byens cafeer og restauranter. Sprogskolen har 20 lækre klasselokaler, hvor du har udkig til palmetræerne i den nærmeste park, Myers Park. 

Sprogskolen råder over et lækkert fællesareal, samt computere til fri afbenyttelse. Derudover ligger skolen i kort afstand til Skytower, så der er rig mulighed for at nyde den fantastiske udsigt en dag efter skole.​

Programinfo og tilmelding

Se link til side med specifik programinfo under kortet herover. Har du spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

​​

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig ligeledes her

​Scroll hen over det lille "i" eller boksen i højre side for ekstra info. Når du har besluttet dig for en sprogrejse, bedes du udfylde hele tilmeldingsformularen her nedenfor, hvor du først finder prisen (se den blå boks). Husk du kun skal betale depositum på kr. 2.000,- nu, og resten 6 uger før udrejsen.

I tilfælde af at udenrigsministeriet fraråder udrejse til din værtsland (rød), eller værtslandet ikke tillader indrejse på grund af Covid-19
​og du derfor alligevel ikke ønsker at rejse, vil alle indbetalte beløb (også depositum) for sprogskolen blive refunderet.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.