SPROGREJSE Malta

Marsascala

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 5500 indbyggere
  • Sprog: Engelsk, mens størstedelen af øens indbyggere også taler maltesisk.
  • Fun fact: Malta blev først en uafhængig republik i 1974. Indtil da var øen en britisk koloni, hvilket betyder at mange af Maltas indbyggere snakker rigtig godt engelsk!
  • Eurostudy anbefaler:  Marsacala har en hyggelig lille havn! Find en restaurant nær havnen, og nyd solen gå ned.
  • Det skal du spise i Marsascala: Du finder mange traditionelle engelske retter på Malta pga. øens historie, men det ægte maltesiske køkken indeholder mange fiskeretter, soltørrede tomater, og oliven

Hvilke programtyper tilbyder vi i Marsascala

  • Young (se programinfo her)

Marsascala, Malta - En ø med historie og kultur!

​Ud over at være en ”sol, strand og sand” destination tilbyder Malta et stort udvalg af oplevelsesaktiviteter. Øens rige historie ses i den unikke arkitektoniske arv. Bygningerne, paladserne, katedralerne og de forhistoriske templer gør et besøg på Malta til en meget udbytterig oplevelse. Ud over den rige historie og kultur tilbyder Malta solskin og krystalklart vand, og Malta er det perfekte sted at dyrke udendørsaktiviteter som tennis, sejlsport, windsurfing, dykning og vandsport. Når alt dette er sagt, er det tydeligt for enhver, at Malta er en yderst populær destination i sommerperioden. Det maltesiske folk byder fremmede velkommen med stor imødekommenhed. De nyder livet og deres brede smil fortæller, at de er et glad og venligt folkefærd.

Sprogskole i Marsascala, Malta

Sprogskolen er en af de mest anerkendte på Malta, og den har mange flotte faciliteter. Sprogskolen har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig, og den er kendt i branchen som værende én af de mest seriøse på Malta.

​Programinfo og tilmelding til sprogskole på Malta

Se link til side med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.