Kina

Shanghai

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 15 millioner indbyggere
  • Sprog: Kinesisk
  • Fun fact: Shanghai betyder: På toppen af havet!
  • Eurostudy anbefaler: : Nyd den ultimative udsigt fra det kugleformede tårn på “Oriental Pearl TV Tårnet”.
  • Det skal du spise i Shanghai: Prøv de små delikate Dim Sum, som serveres dampede, og med forskelligt fyld. De serveres ofte i små dampede ris kurve, og findes i utallige variationer.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Shanghai

Shanghai - Orientens perle!

​Shanghai er en af de hurtigst voksende byer i verden med omkring 23 millioner indbyggere. I 1920'erne og 1930'erne var Shanghai den mest fremgangsrige by i Østen, og den fik tildelt navne som "Østens Paris" og "Orientens Dronning". Byen er en metropol, og den er blevet en dominerende destination i Asien inden for industri, transport og finans foruden uddannelse og forskning. Byens imponerende bygningsværker ligger side om side i en blanding af europæisk byggestil og traditionel kinesiske bygningsværker, som fx tidligere tiders templer og paladser.

Udviklingen til moderne storby begyndte først efter at Opiumkrigen sluttede, og Shanghai blev i år 1842 åbnet for handel med vesten. Opiumkrigen var i korte træk en konflikt mellem Storbritannien og Kina omkring frihandel med britisk modvilje. Derefter voksede Shanghai til at blive den by i Kina med størst andel af udenrigshandelen.

Eksotisk, gigantisk og med østens mystik er hvordan man med få ord kan beskrive Shanghai - en by i rivende udvikling og hvor der efterhånden hver dag skyder en ny skyskraber i vejret med den klare besked til resten af verden: Shanghai er mægtigere, højere og rigere end nogen anden by i verden.

Shanghai er opdelt i to bydele - Pudang og Puxi. I starten af 1990'erne var Pudang kun rismarker, men i dag er det Shanghai's finansielle centrum med en imponerende mængde af skyskrabere. Her finder man Asien's største stormagasin, en af verdens største bygninger, Jin Mao Tower, et gigantisk akvarium, samt det 470 meter høje og verdenskendte TV tårn og den endnu højere skyskraber Shanghai World Financial Center. Huangpu-floden deler de to bydele, og på modsatte side af Pudang ligger bydelen Puxi. Her finder man Zhongshan eller "The Bund", som er havnepromonaden i Shanghai og stedet hvor de eksklusive butikker, restauranter, barer, natklubber, internationale bygninger og banker holder til. Stedet bærer stadig præg af den europæiske dominans, der herskede mellem 1842 og 1940. Her gives en helt fabelagtig og betagende panoramaudsigt over Huangpu-floden, og hvor man kan se Shanghai´s nye og imponerende skyline med dets overvældende lysshow. Shanghai er ikke en by med tonsvis af seværdigheder, men derimod en by som SKAL ses og opleves - det er stemningen og menneskemylderet, som gør forskellen.

Sprogskolen i Shanghai benytter sig af to forskellige adresser, og de er begge beliggende i hjertet af Shanghai og med gåafsted til metrostationer, hvorfra der afgår flere linjer.


Sprogskolerne i Shanghai

Sprogskole 1

De ene sprogskole er beliggende på den berømte Peoples' Square, som er et stenkast fra den berømte shoppinggade Nanjing. Her finder man masser af shoppingmuligheder og restauranter og man er i gåafstand til The Bund. Sprogskolen har 22 lyse og rummelige undervisningslokaler som skaber de bedste muligheder for en effektiv sprogindlæring. Ud over dette tilbyder sprogskolen fx loungeområde,computere med internetadgang, gratis wi-fi, café, TV og aircondition.

Sprogskole 2
Den anden del af sprogskolen i Shanghai er beliggende i det vestlige boligområde, tæt afstand på indlogeringen. Her tilbyder sprogskolen 12 lyse og rummelige undervisningslokaler, gratis wi-fi, PC område, aircondition og lounge-område.

Sprogskolen er desuden en af de allermest anerkendte og seriøse sprogskoler i Shanghai-området, og den er kendt for sin virkelig gode og seriøse undervisning i kinesisk.

Praktisk

Da visse vaccinationer anbefales før en rejse til Kina, henviser vi til de vaccinationsanbefalinger, som er udarbejdet af Sikkervaccination.dk. Alternativt kan man kontakte seruminstituttet eller egen læge for at få nærmere information herom.


Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.​

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.