Japan

Tokyo

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 13,5 millioner indbyggere, alene i Tokyo!
  • Sprog: Japansk
  • Traditioner i Tokyo: Ifølge den gamle japanske kalender begynder foråret den 4. februar. D. 3. februar, forbereder man sig på forårets komme. Det gør man ved at et medlem af familien klæder sig ud som en djævel, mens resten af familien kaster tørrede sojabønner mod ham/hende og råber “Fuku wa uchi, oni wa soto” (“Lykken indenfor, djævlen udenfor”).

  • Eurostudy anbefaler: Besøg en af de mange små templer der findes i byen, og få te på ægte japansk manér. Vær dog sikker på at overholde dresscoden for templerne.
  • Det skal du spise i Tokyo: Har man sagt Japan, er sushi et must! Sushi restauranterne findes over hele byen, og du får det ikke bedre end her!

Hvilke programtyper tilbyder vi i Tokyo

Tokyo - byen der har alt!

​Tokyo er en af de mest dynamiske storbyer i verden. Tokyo er ikke bare Japans hovedstad og den største by i landet, men den er også hovedkvarter for landets erhvervs-, medie-, kunst- og underholdningsindustrier. Tokyo inklusive forstæder er det største byområde i verden med over 35 millioner mennesker. Denne størrelse er fuldkommen overvældende og bidrager til at skabe en bikube af kreativitet og mangfoldighed. Byen er en skøn kombination af fredfyldte hellige templer og de største og mest imponerende skyskrabere - en imponerende blanding af nyt og gammelt.

Tokyo er en fantastisk storby med mange forskellige byområder, og tager man som besøgende lidt væk fra forretnings- og shoppingområderne, forvandler byen sig hurtigt til små hyggelige, lokale kvarterer. I disse kvarterer kan man opleve en helt anden rolig udgave af den kapitalistiske by med bedstemødre, der pusler i haverne, forældre der følger børnene i skole, unge der cykler af sted i deres egen verden og blot nyder at leve i byen. I Tokyo kan du selv vælge det tempo og den livsstil, der passer dig på sprogskole i Japan.

Praktisk

Da visse vaccinationer anbefales før en rejse til Japan, henviser vi til de vaccinationsanbefalinger, som er udarbejdet af Sikkervaccination.dk. Alternativt kan man kontakte seruminstituttet eller egen læge for at få nærmere information herom.


Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

​​

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk