Italien

Taormina

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 10.000 indbyggere.
  • Sprog: Italiensk
  • Fun fact: : Sicilianerne bruger ofte ordsproget ”Giv os en uge af dit liv, så skal vi give dig 3.000 års historie”
  • Eurostudy anbefaler: Oplev byens antikke teater, Teatro Antio di Taormina. Teatret er hugget ind i klipperne, der giver et unikt syn mod det Joniske hav, og mod vulkanen Etna.
  • Det skal du spise i Taormina: Prøv en af de utallige lækre pastaretter som byen har at byde på.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Taormina

Taormina - Gå ned i tempo, og lev på ægte siciliensk manér, samtidig med du lærer et nyt sprog.

​De fleste ved ikke, hvor meget Sicilien har at byde på. Sol, sandstrande, et akvamarinblåt hav, en sneklædt vulkan, Etna, skove og bløde gyldne bakker. Ethvert kongeligt dynasti i Europa af større betydning har efterladt spor på Sicilien i deres bestræbelser på at få denne smukke ø lagt ind under deres besiddelser. Kunstneriske, arkitektoniske og kulturelle efterladenskaber er synlige på næsten ethvert gadehjørne i enhver by på øen, der er beliggende midt i Middelhavet. Sicilien er den perfekte destination for en sprogrejse for dig, der elsker kultur, mad og solskin!


Sprogskolen i Taormina

​Sprogskolen på Sicilien er beliggende i hjertet af Taormina på østkysten af Sicilien. Skolen har siden 1982 tilbudt undervisning i italiensk til udenlandske studerende. Skolens stifter og ejer ønskede, at udlændige skulle have muligheden for at opleve de vigtige historiske skatte samtidig med, at de fik kendskab til det sted, hvor rødderne til den italienske kultur ligger. Sprogskolen er én af de få sprogskoler på Sicilien, men ikke desto mindre er den anerkendt over hele Italien.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.​​

​​

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.