Italien

Milano

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 1.3 millioner indbyggere
  • Sprog: Italiensk
  • Eurostudy anbefaler: Et besøg i domkirken er et must for den er både stor, smuk og anderledes end alle andre kirker i verden.
  • Det skal du spise i Milano: Smag dig frem ved de mange is butikker som servere lækker italiensk is.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Milano

Milano - Italiens modecentrum

​Milano er byen, hvor tempoet og hverdagslivet lige er et niveau hurtigere end de fleste andre italienske byer. Milano er først og fremmest modeindustriens hovedstad, og den er en elegant by med sine brede boulevarder og hjemsted for den smukkeste italienske arkitektur. Byen er beliggende i det nordlige Italien, og der er mulighed for at flyve direkte til byens lufthavn fra Københavns Lufthavn Kastrup.


Med næsten to millioner indbyggere, er der virkelig tale om en verdensby. Byen er fyldt
med moderne design, klassisk kunst, forrygende fodboldkampe og den smukkeste arkitektur. Uanset om du elsker opera, eller du bare vil nyde en stille kop cappuccino på en af de mange hyggelige fortovscaféer, vil en sprogrejse til Milano være et fortryllende bekendtskab.

Byen er naturligvis først og fremmest modens højborg, og uanset om du køber eller blot vinduesshopper, vil et besøg rundt i de mange shoppinggader og butikker være den ultimative shoppingoplevelse. Alle førende italienske og internationale modedesignere er til stede i Milano, og byen er fyldt med små lækre, eksklusive butikker.

Alt i alt er Milano den ultimative destination for en sprogrejse, hvis der ønskes et ophold i modeindustriens italienske hovedstad med en charme og et byliv, der ikke findes magen til i hele Europa.


Sprogskolen i Milano

Sprogskolen i Milano har en central placering, i byens indbydende kommercielle kvarter. Placeringen gør det nemt for sprogskolens internationale studerende at besøge de mange kulturelle seværdigheder og nyde byens spændende tilbud. Den tætteste undergrundsstation er "Lima", hvortil der med lethed kan opnås forbindelse til byens mange andre spændende bydele.


Selve sprogskolen har til huse i en smuk og indbydende bygning opført i art-nouveau-stil, og byder blandt andet på 18 undervisningslokaler, dejlig lille have, gratis trådløst internet, lounge og meget mere.

Sprogskolen i Milano er blandt de mest anerkendte og seriøse sprogskoler beliggende i Italien, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Sprogskolen modtager året rundt internationale studerende fra hele verden.

Undervisningen på sprogskolen i Milano er som på alle vore andre sprogrejse-programmer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit italienskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

Der modtages studerende på alle italienskniveauer, fra begynder til meget avanceret niveau.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

​​

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk