Irland

Dublin

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 1,7 millioner indbyggere
  • Sprog: Engelsk
  • Traditioner i Irland: Vær med til at fejre den irske helligdag Sankt Patricks Day i Irland d. 17. Marts.
  • Eurostudy anbefaler: På Trinity College findes Book of Kells. Bogen består af 680 sider kalveskind og indeholder nogle af de smukkeste håndskrifter i verden og vidunderlige illustrationer af planter, dyr og mennesker. Husk også at besøge det smukke bibliotek med en kvart million bøger – det findes på første sal
  • Det skal du spise i Dublin: Prøv den irske gryderet Irish Stew.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Dublin

Dublin - Den ultimative destination!

​Dublin er blandt Europas mest levende og dynamiske hovedstæder med omkring 1,7 millioner indbyggere inklusive forstæder, og et besøg til byen er et must for dig, der elsker storbylivet. Byen oser af det bedste inden for irsk kultur, kunst, musik og er derudover hjemsted for verdens fineste eksempler på georgiansk arkitektur.


Dublin minder mest af alt om en miniature storby, hvor det meste ligger i en behagelige gåafstand. At gå på pub efter arbejde er en integreret del af dublinernes hverdag, og så bor der virkelig mange unge mennesker i byen, hvilket alt sammen er medvirkende til at præge det skønne og farverige aften- og natteliv. Der findes en lang række natklubber og barer, særligt i den farverige bydel med brostensbelagte stræder, Temple Bar, men også de mange spillesteder med live-musik får musikelskere til at besøge den smukke irske hovedstad. Foruden nattelivet og de mange kulturelle begivenheder, udgør Dublin det perfekte startpunkt for en spændende udflugt. Det smukke hav, de imponerende bjerge og øvrige naturområder er alle beliggende inden for en times kørsel fra Dublin, og det giver storbyoplevelsen en ekstra dimension.

Hvis du drømmer om en sprogrejse til en dynamisk storby af en overskuelig størrelse med en af de mest levende og gæstfrie befolkninger i Europa.


Sprogskolen i Dublin

GO og Voksen kurser foregår i sprogskolens hovedbygning, som er centralt beliggende i centrum af den smukke irske hovedstad. Den centrale beliggenhed gør, at du er tæt på byens mange kulturelle tilbud, spændende forretninger og ikke mindst de mange pubber. Selve sprogskolen har til huse i en indbydende smuk bygning opført i georgiansk stil, og den har foruden de lyse og moderne undervisningsfaciliteter en dejlig have, kaffebar, opholdsrum til de studerende, gratis trådløs-internet, self-access study library og meget mere. Sprogskolen i Dublin er desuden én af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler beliggende på Irland, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Sprogskolen modtager året rundt internationale studerende fra hele verden.

Vores Young deltagere bliver undervist på kostskolen King's​ ​Hospital​ ​College,​ ​som om sommeren bliver brugt som international sprogskole. Den er beliggende i Palmerstown,​ et roligt og sikkert område, ​blot 20 minutter fra Dublin centrum og 15 minutter fra Dublin lufthavn. 

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

​​

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.