Guatemala

Antigua

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 46.000 indbyggere
  • Sprog: Spansk
  • Traditioner i Antigua: Til påske hvert år forvandles Antigua til en farvestrålende, religiøs mosaik af store oplevelser. Folk valfarter hertil i hobevis, så man må booke hotel i god tid for at være med. Byens beboere udsmykker gader og stræder med farverige tæpper af savsmuld

  • Eurostudy anbefaler: Byens centrum er det store torv kaldet ”Pardue Central”, og det ligger kønt flankeret af gamle paladser med arkader og portaler, alléer og gode restauranter.
  • Det skal du spise i Antigua: Tamales som er en slags kogte majsbrød med indpakning i palmeblad og fyld af kød- eller grøntsagsovs.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Antigua

Antigua - En ukendt perle!

​EuroStudy tilbyder sprogrejser til den smukke by, Antigua, der er beliggende i den sydlige del af Guatemala. Antigua er en meget speciel og unik by, der har charmende gader med brosten og masser af autentiske bygninger fra konlonitiden. Antigua har fået den sjældne World Heritage titel af UNESCO for at bevare sin charmerende og unikke atmosfære. Den smukke by har i dag ca. 40.000 indbyggere, og det er den perfekte størrelse for dig der ønsker en autentisk oplevelse i smukke Guatemala. En sprogrejse til Antigua i Guatemala vil være dit livs oplevelse!


Sprogskolen i Antigua

​Sprogskolen i Antigua er smukt beliggende i en charmerende bygning, med kort afstand til den store, centrale park. Sprogskolen byder på 8 hyggelige klasselokaler, samt en lille terrasse med en imponerende udsigt til vulkanen Agua. Derudover har sprogskolen et fællesrum, hvor de studerende kan slappe af før og efter undervisningen, samt internetadgang. Sprogskolen i Antigua tilbyder små, intensive klasser med max 5 studerende pr. klasse.

Sprogskolen i Antigua er en af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler i Guatemala, og den har en lang række internationale og nationale godkendelser bag sig. Sprogskolen modtager studerende fra hele verden året rundt, så den lille sprogskole oser af en international stemning.

Undervisningen

Selve undervisningen finder sted i små, internationale, niveauopdelte hold. Dit spanskniveau vil den første kursusdag blive testet, og du vil derefter blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Du vil blive undervist af universitetsuddannede lærere, der alle brænder for at lære fra sig. Sprogskolen modtager studerende på alle spanskniveauer, fra begynder til meget avanceret. Der er max 5 internationale studerende pr. klasse, så der er tale om små intensive klasser.

Praktisk

Da visse vaccinationer anbefales før en rejse til Guatemala, henviser vi til de vaccinationsanbefalinger, som er udarbejdet af Sikkervaccination.dk. Alternativt kan man kontakte seruminstituttet eller egen læge for at få nærmere information herom.

Programinfo og tilmelding

Du kan se alle detaljer om vores sprogrejseprogrammer i Antigua her. Har du spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

​​

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig ligeledes her

​Scroll hen over det lille "i" eller boksen i højre side for ekstra info. Når du har besluttet dig for en sprogrejse, bedes du udfylde hele tilmeldingsformularen her nedenfor, hvor du først finder prisen (se den blå boks). Husk du kun skal betale depositum på kr. 2.000,- nu, og resten 6 uger før udrejsen.

I tilfælde af at udenrigsministeriet fraråder udrejse til din værtsland (rød), eller værtslandet ikke tillader indrejse på grund af Covid-19
​og du derfor alligevel ikke ønsker at rejse, vil alle indbetalte beløb (også depositum) for sprogskolen blive refunderet.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.