Frankrig

Sprogskole i Paris

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Med forstæderne har Paris 11 millioner indbyggere
  • Sprog: Fransk
  • Fun fact: Der er 6.100 gader i Paris
  • Eurostudy anbefaler: Med seværdigheder som Champs Elysees, Eiffeltårnet, Louvre, Notre Dame, Sacre Coeur, Triumfbuen, og Versailles er der rigeligt at se og opleve i den franske hovedstad. Husk at holde et stop på en lille fortovsrestaurant, og få en kaffe, og fornem byens puls.
  • Det skal du spise i Paris: Hvis du er rigtig modig begiver du dig ud i den franske ret frølår, som kan fås i utallige variationer.

Hvilke programtyper tilbyder vi i på vores sprogskole i Paris

Paris - Kærlighedens by!

​Rejs med EuroStudy til Frankrigs imponerende og elegante hovedstad, Paris. Paris er en storby, der oser af storbyliv, mode, kultur, kunst, romantik, gastronmi og meget mere. Byen har en befolkning på over 2 millioner, og mere end 30 millioner turister besøger den imponerende hovedstad hvert år.Som en vigtig by gennem mere end to årtusinder er Paris i dag ét af verdens førende forretnings- og kulturcentre, og byens indflydelse på politik, uddannelse, underholdning, massemedier, mode, videnskab og kunst bidrager til dens status som en af verdens større globale byer.

Lidt info om vores sprogskole i Paris

​Sprogskolen i Paris er beliggende i det centrale Paris, tæt på Champs-Elysées og ikke mindst byens ikon - Eiffeltårnet. Sprogskolen er en af de mest veldrevne og anerkendte i Frankrig, og den er kendt for sine høje undervisningsstandard. Denne sprogskole har mere end 30 års erfaring i undervisning af udlændige i det franske sprog, og den modtager hvert år tusindvis af studerende fra hele verden.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig ligeledes her

​Scroll hen over det lille "i" eller boksen i højre side for ekstra info. Når du har besluttet dig for en sprogrejse, bedes du udfylde hele tilmeldingsformularen her nedenfor, hvor du først finder prisen (se den blå boks). Husk du kun skal betale depositum på kr. 2.000,- nu, og resten 6 uger før udrejsen.

I tilfælde af at udenrigsministeriet fraråder udrejse til din værtsland (rød), eller værtslandet ikke tillader indrejse på grund af Covid-19
​og du derfor alligevel ikke ønsker at rejse, vil alle indbetalte beløb (også depositum) for sprogskolen blive refunderet.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.