Frankrig

Nice

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 475.000 indbyggere
  • Sprog: Fransk
  • Fun fact: : Berømte kunstnere, har gennem tiderne brugt Nice som base for deres rejser i Sydfrankrig. Middelhavet, det behagelige klima og det specielle lys i Sydfrankrig, har givet inspiration til både Chagall og Matisse.
  • Eurostudy anbefaler: Prøv at tage ind til universitetet midt i Nice, i bydelen Cimiez. Her findes et slotsanlæg som er ca. 150 år gammelt og bygget af en russisk baron. Selve parken er en oase hvor man kan medbringe frokost eller drikkevarer og holde siesta sammen med studerende midt i en fornemt anlagt park med små skyggefulde og kunstige grotter, samt søer med karper.
  • Det skal du spise i Nice: Coq au vin, som er en gammel kendt gryderet, med kylling eller and, langtidsstegt i rødvin, og med tilhørende grønsager.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Nice Montpellier

Nice - Majestætisk og inspirerende

​Nice, hovedstaden på Den Franske Riviera, har en privilegeret beliggenhed kun 20 minutters kørsel fra de berømte, fashionable feriesteder som Antibes, Juan-les-Pins, Cannes, Monaco og Monte Carlo. Nice har ca. 450.000 indbyggere, og tusindvis af turister besøger den smukke by hver eneste uge - hele året rundt. Centrum af Nice er ungt og livligt og lyder nat og dag af festlige toner. Nice er en by fyldt med blomster, som det ses på Plaza Masséna, det berømte blomstermarked, i slotsparken og i Cimiez haverne. Mange vælger Nice som destination, pga. er et fantastisk klima, det smukke hav og et utal af shoppingmuligheder!


Sprogskolen i Nice

​Sprogskolen i Nice er beliggende i det centrale Nice. Sprogskolen er en af de mest veldrevne og anerkendte i Frankrig, og den er kendt for sin høje undervisningsstandard. Sprogskolen har mere end 30 års erfaring i undervisning af udlændinge i det franske sprog, og den modtager hvert år tusindvis af studerende fra hele verden.

Undervisningen på sprogrejsen i Nice er som på alle vore andre sprogrejseprogrammer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit franskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig ligeledes her

​Scroll hen over det lille "i" eller boksen i højre side for ekstra info. Når du har besluttet dig for en sprogrejse, bedes du udfylde hele tilmeldingsformularen her nedenfor, hvor du først finder prisen (se den blå boks). Husk du kun skal betale depositum på kr. 2.000,- nu, og resten 6 uger før udrejsen.

I tilfælde af at udenrigsministeriet fraråder udrejse til din værtsland (rød), eller værtslandet ikke tillader indrejse på grund af Covid-19
​og du derfor alligevel ikke ønsker at rejse, vil alle indbetalte beløb (også depositum) for sprogskolen blive refunderet.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.