Frankrig

Cannes

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 70.000 indbyggere.
  • Sprog: Fransk
  • Fun fact: : Cannes er kendt som gammel fransk badeby om sommeren, og kursted om vinteren.
  • Eurostudy anbefaler: : Find en bænk på La Croisette, og fornem atmosfæren på den franske rivera.
  • Det skal du spise i Cannes: Hvis du er til alt godt fra havet, så er restaurant Brun et must. Brun ligger lige på pladsen ved busstationen, og man kan kende den ved, at kokkene står og renser skaldyr foran restauranten.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Cannes

  • Young (se programinfo her)

Cannes - Filmfestival, sol, lange sandstrande og ægte fransk feriestemning.

​Cannes er en meget velhavende by med ca. 70.0000 indbyggere, og om sommeren vokser den til dobbelt størrelse, da mange turister vælger at holde deres ferie netop hér.Cannes er verdensberømt for dens internationale filmfestival "Palais de Festivals" som finder sted hvert år. Her uddelses "De Gyldne Palmer" som er en af de mest prestigefyldte priser inden for filmverdenen, og man ser her de helt store stjerner posere på den røde løber.

Cannes er desuden verdenskendt for sin strandpromenade"La Croisette", hvor man finder de luksuriøse butikker og hoteller liggende langs promonaden. I området omkring Cannes findes der en lang række lækre sandstrande med mange caféer, snack-barer, iskiosker - simpelthen alt, hvad du har brug for til den perfekte sommerdestination.

Byen er fantastisk nem at komme rundt i, da man stort set kan komme rundt til alle steder i byen til fods. Dette skaber de perfekte rammer for en tryg sprogrejse for unge mellem 13 og 17 år.

Denne sprogrejse er perfekt for dig, der allerede har et basisniveau i fransk, og som ønsker at forbedre dette i dejlige, sommerlige omgivelser i det smukke Cannes.

Sprogskolen i Cannes

​Sprogskolen i Cannes er en af de mest anerkendte i Sydfrankrig, og den modtager hver eneste sommer sprogrejsestuderende fra hele verden. Sprogskolen er beliggende centralt i Cannes, i en utrolig smuk bygning, og her er blandt andet indbydende lyse undervisningslokaler, restaurant, swimmingpool og meget mere. Sprogskolen er beliggende ca. 2 kilometer fra stranden, og der tilbydes en gratis shuttlebus på denne strækning gennem hele dagen. Der er plads til 120 internationale studerende på sprogskolen på en gang, den perfekte størrelse, ikke for stor og ikke for lille!

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.