England

Winchester

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 111.000 indbyggere
  • Sprog: Engelsk
  • Fun fact: Winchester har tidligere været Englands hovedstad.
  • Eurostudy anbefaler:  Et besøg i byens katedral er et must, samt Kong Arthurs bord i The Great Hall.
  • Det skal du spise i York: Nyd din afternoon tea i de smukke omgivelser i byens centrum.  

Hvilke programtyper tilbyder vi i Winchester

  • Young​ (se programinfo her)

Winchester - Kong Arthur´s hjemby

​Winchester er bedst kendt for the Great Hall, som blev opført i det 12. århundrede, og som er det eneste tilbageværende af Winchester Slot. The Great Hall er bedst kendt for Kong Arthurs runde bord. Byen er opbygget omkring byens enorme katedral, og det er den perfekte destination for en sprogrejse. Nem at komme til, kun en times kørsel fra London og andre vigtige byer og steder, som fx. Stonehenge, Wimbledon Lawn Tennis Club og den flotte universitetsby Oxford.

Sprogskolen i Winchester

​Sprogskolen i Winchester er én af de mest succesfulde uafhængige privatskoler i England. St. Swithun's har siden 1931 haft til huse i disse bygninger, og her kan tilbydes de studerende et skoleområde på mere end 45 tønder land i udkanten af Winchester. 

Sprogskolen tilbyder en lang række sportsfaciliteter på den store grund, herunder kan nævnes, fx. sportshal, swimmingpool, boldbaner, tennisbaner og mange forskellige smukke haver, hvor man kan slappe af og nyde sommeren.

Sprogskolen har plads til ca. 200 internationale studerende fra hele verden, så du vil få mulighed for at møde mange forskellige nationaliteter under din sprogrejse til Winchester.

​Programinfo og tilmelding

Se link til side med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

​​

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.